- 2,912
- 1,016
- 113
Sana Bi giricem şimdi yavşak düzgün konusSana ne girdi gece gece onu anlamadım cekemediysen 20 cep bank yapayim sana iyi gelir
Sana Bi giricem şimdi yavşak düzgün konusSana ne girdi gece gece onu anlamadım cekemediysen 20 cep bank yapayim sana iyi gelir
Bende bacılar ateştugladayım gotun yiyorsa gel yada adres verSana ne girdi gece gece onu anlamadım cekemediysen 20 cep bank yapayim sana iyi gelir
Kanka belge istediler ikametgah kimlik felan onlari gonderdim onaylanmasini bekliyorum sonra da cekme islemi vericemNoldu dostum çekim işlemi verdinmi
Tamamdır yatırırlarsa söyler misin canlıya sordum ödemeleri yapıyoruz dediler bayaga kibarlar ama belge istemeleri düşündürucüKanka belge istediler ikametgah kimlik felan onlari gonderdim onaylanmasini bekliyorum sonra da cekme islemi vericem
Tamam dostum eyer dönerim ben sana ama belge onayi 72 saat icinde diyo siteyi üstüme yapicaklar hareldeTamamdır yatırırlarsa söyler misin canlıya sordum ödemeleri yapıyoruz dediler bayaga kibarlar ama belge istemeleri düşündürucü
72 saat ne ya 3 gün ne onayiymis bir yerden paramı bekliyorlar napıyorlarTamam dostum eyer dönerim ben sana ama belge onayi 72 saat icinde diyo siteyi üstüme yapicaklar harelde
Bilmiyorum ki niye böyle para gönderilen kisiyi saglam mi deil mi ona mi bakıyorlar anlamadim72 saat ne ya 3 gün ne onayiymis bir yerden paramı bekliyorlar napıyorlar
Kanka bende belge attim dün öğlen den beri bekliyorum onay olursa bende 500 cekicem de sinir oldum bu onay işineMail den belge attım onay olsun 500 cekicem
Sadece bizi oyalamak niyetleri başka birşey değil Bende sinir oldum ama napalımKanka bende belge attim dün öğlen den beri bekliyorum onay olursa bende 500 cekicem de sinir oldum bu onay işine
Max 72 saat diyo bide sirketi üzerime yapicaklar sankiSadece bizi oyalamak niyetleri başka birşey değil Bende sinir oldum ama napalım
benim umudum yok )Aynen öyle başka sitelerde de onay yapıyordum iki saate onay oluyordu inşallah fazla oyalamazlar
Bonus yokki zaten bitmis 5000 kisiye dagitmislarşu anda öyle bi bonusumuz yok, ama 100 yatırarak bonus alabilirsiniz diyor, bence gerek yok, boşuna üye olmayın, bonus vermiyor.!!!!