Üzüldüm o zaman!Kardeşim girmiyor yüzkere denedim canlı destek çoklu hesab bahanesi yapıp kitlenmiştir dedi yazklar olsun
Muhtemelen başka bi hata veriyodur şu an, çok hesap yoksa yakışmamış Betsmove’ye!
Üzüldüm o zaman!Kardeşim girmiyor yüzkere denedim canlı destek çoklu hesab bahanesi yapıp kitlenmiştir dedi yazklar olsun
İnşallah sen alırsın kardeşim demekkin400 liranolmasa 100 bişey olsa vereceklerdiBenim 1 saat oluyor hala beklemede bende alacağımı zannetmiyorum
Odeme yapmicak siteyi paylasmazdik. Katakulli yoksa coklu uyleik vs . Yaparalar odemeyi .cogu kisi cekim yaptigi icin 3 4 saate anca oderler
Muharrem canım kardeşim holiganda çoklunüyeliğim var ama betmosvede 1 hesabım var kısmetbkardeşimOdeme yapmicak siteyi paylasmazdik. Katakulli yoksa coklu uyleik vs . Yaparalar odemeyi .cogu kisi cekim yaptigi icin 3 4 saate anca oderler
Coklu hesabin yoksa oderler. Daha once kendim.dahil 6 7 tane arkadaşim 1 k cekti spinle1 saat oldu ama cidden yatıracaklarını sanmıyorum. Katakulli yok ama işte böyle çok kazanan olunca arada eliyorlar
Arada elendim galiba Muharrem kardeşimOdeme yapmicak siteyi paylasmazdik. Katakulli yoksa coklu uyleik vs . Yaparalar odemeyi .cogu kisi cekim yaptigi icin 3 4 saate anca oderler
Seninmi benimmi kardeşim gonzoda 3 tl çıktı sweet bomamzaya girdim 1 tllik çevirdim bonus yakaladım 400 gitti
Geldimimdostum paran
adam canlı destek gibi hep aynısını yazıyorHenüz yatmadı ama yatıracaklarını sanmıyorum
rahat ol bu site sağlam boşuna çoklu ıp demezHenüz yatmadı ama yatıracaklarını sanmıyorum
Ne dememi bekliyorsun ki kelime dağarcığım geniştir de yelpazeyi çok açmıyorum. kısıtlı kelimeler yeterli benceadam canlı destek gibi hep aynısını yazıyor
betsmoveden 400 yaptın tümbetten de vurmuşsun. ben spin çevirince 2 tl den fazla vermiyor siz hangi duayı ediyosunuz spinleri çevirirkenTümbettwki freeapinden 10 tl çıktı dog houseye girdim inşallah bare bu site verir Ekli dosyayı görüntüle 84697