ÖdemezMultiden çekim yapacam iban farklı olacak ödermi acaba
Ulan son üç kişide takili kalmıştı benimkide bı sayfayı yenileyeyim dedim bağlantı kopmuş benimde hay böyle işin yaMuhabbete bak sira bana geldi tam konusuyorken baglanti koptu
Oraya e postanı mesajını yaz ve beklemeye başla ekrandan çıkma bir süre sonra ad soyad faln soruyor hemen hızlıca gir görüşmeye başla sıraya alıyorarkadaş ben ne zaman canlı desteğe baksam mesaj birakın oparatör uygun değil diyor siz nasil bağlanıyorsunuz
@faga011 uyku tutmadıSabah sabah 100 kişi yine sıra var milleti delimi la
Bizi bulr zaten o kadar bekle tam islem olucak baglanti kopsunUlan son üç kişide takili kalmıştı benimkide bı sayfayı yenileyeyim dedim bağlantı kopmuş benimde hay böyle işin ya
Sitede profil kısmı ile son çekim talebini nerden bakıyoruz dost@Enişte Dm atmısın uyudum uyandım çekim gelmiş cevap veremiyorum Dm kapalı senin
anladım sagolOraya e postanı mesajını yaz ve beklemeye başla ekrandan çıkma bir süre sonra ad soyad faln soruyor hemen hızlıca gir görüşmeye başla sıraya alıyor
Bize öyle ulaşmak kolay değil Maltepe@Enişte Dm atmısın uyudum uyandım çekim gelmiş cevap veremiyorum Dm kapalı senin
hadi iyisin gundiBize öyle ulaşmak kolay değil Maltepe