- 4,863
- 3,108
- 113
bitti diyen alamayan ibneler sıra azalsın diye yapıyrolarsıra geldi .ekleyecek bonus bitmemiş
bitti diyen alamayan ibneler sıra azalsın diye yapıyrolarsıra geldi .ekleyecek bonus bitmemiş
kaliteli katıksız onlarbitti diyen alamayan ibneler sıra azalsın diye yapıyrolar
Umutcum yanlış adama çatıyorsun uğraşma kardeşim işine bak hadi tatli dille soyledimkolpacı sabri fotosunu koy profile o seni daha iyi betimler @Penguen0
evet şimdi aldımbitti diyen alamayan ibneler sıra azalsın diye yapıyrolar
kullanmadan tekrar sıraya gir alabildiğince alevet şimdi aldım
Kanka kumar boyle oynanır deneme bonusuylaya giderse ne olcak
Nasıl yanikullanmadan tekrar sıraya gir alabildiğince al
yesinler senin yanlıs adamlıgını, kolpacı sabri . bol sansın olsunUmutcum yanlış adama çatıyorsun uğraşma kardeşim işine bak hadi tatli dille soyledim
sıra bekliyoruz kanka emek boşa gitmesin diye dedimKanka kumar boyle oynanır deneme bonusuyla
Sağol kankam 😍yesinler senin yanlıs adamlıgını, kolpacı sabri . bol sansın olsun
multi :xdNasıl yani
öyle oluyomukullanmadan tekrar sıraya gir alabildiğince al
neden olmasın ben telefon bilgisyar karışık sıra bekliyorum 10 sekmedeöyle oluyomu
kanka aynı hesaba birden fazla oluyomuneden olmasın ben telefon bilgisyar karışık sıra bekliyorum 10 sekmede
😀Ya ortalığı karıştırma zaten sıra bitmiyor millet aynı hesaba sanacakneden olmasın ben telefon bilgisyar karışık sıra bekliyorum 10 sekmede
ben Multi yaptım😀Ya ortalığı karıştırma zaten sıra bitmiyor millet aynı hesaba sanacak
yok ya senin adınla uyuşan kişilerin üstüne açkanka aynı hesaba birden fazla oluyomu