- 4,113
- 1,694
- 113
Tc numaralarını biliyorsa alır dost dogum tarihinimulti üyelikle deneme alanlar nasıl alıyor kadın eklemeden önce isim soyisim tc falan soruyor
Tc numaralarını biliyorsa alır dost dogum tarihinimulti üyelikle deneme alanlar nasıl alıyor kadın eklemeden önce isim soyisim tc falan soruyor
Kanka eski üyeyim spin ekleniyormuş dedim eklediler vallaKanka tamamda ne dedin ekledi bende eski uyeyim sansimi denyecm
Öyle multi olmaz ödeme alamazsınbaşka tc doğum tarihi ile üyelik açınca ismimizi kendimizinki yazınca nasıl doğrulama yapılıyor
10 dk dünKaç saate eklendi size arkadaşlar bu 250
Eyvallah kanka ozaman bugünde yarim saat 1saat olabilir10 dk dün
Bende dün aldimda bugün desteğe bağlanamıyorumEyvallah kanka ozaman bugünde yarim saat 1saat olabilir
Bende yeni talep ettim işlem sırasın da dedi eklenirse haber etEyvallah kanka ozaman bugünde yarim saat 1saat olabilir
Peki bunların bonusları geçmi yükleniyorBende dün aldimda bugün desteğe bağlanamıyorum
Sana canlıdan direk eklendi o zaman bizi oyalıyor ibneben 2 dakkada aldım bonusu arkadaşım yarım saattir bekliyor eklenmedi
Aynı ben bunların am koyayımben 2 dakkada aldım bonusu arkadaşım yarım saattir bekliyor eklenmedi
Multi hesapta çekimi payfix e versek gelirmi dost nasıl yapmamız gerekBende dün aldimda bugün desteğe bağlanamıyorum
Şu olayı aydınlat dost@osmanwashere dost nasıl çektin 12 k aynı isim soyisim den mi aynı hesaplardanmi