- 576
- 154
- 43
Yatirimsiz bonusu bahsediyor kanka yatırım falan yokKnk böyle diyolar ama bilemedim
Yatirimsiz bonusu bahsediyor kanka yatırım falan yokKnk böyle diyolar ama bilemedim
Nasıl bağlandın canlıya sırrı ne dua büyü ?Knk böyle diyolar ama bilemedim
Knk ilk girdiğin ekranda beklenen lazım 5 dk fln sonra isim soyisim isticek ordan sıraya giriyosunNasıl bağlandın canlıya sırrı ne dua büyü ?
Sadece havale dedin ya papara ile oluyormuş öyle diyorYatirimsiz bonusu bahsediyor kanka yatırım falan yok
@vado90 atarsa şafak benim 95 yeni geldi şafakbağlanmadan vermez çok yüklenme var şuan sanırm
Kanka sen çek papara ile bak gör iptal edicek 1 saatte boşa beklemis Olcan yasadik soyluyoz sana destek öyle diyor ama sadece havale çekime onay veriorSadece havale dedin ya papara ile oluyormuş öyle diyor
ben bağlanamadım bile sırada yokum@vado90 atarsa şafak benim 95 yeni geldi şafak
bonuslr kısmına bir bak eklenen tecrübeli varsa o söylerse daha iyi olurArkadaşlar bakiyeyi eklendiğini nerden göreceğiz
la bakiyeye ekleniyor zaten hesaptan gir çık yapın olacakArkadaşlar bakiyeyi eklendiğini nerden göreceğiz
Bağlanırsın @vado90 sabret bu şafak dan sonra benmi temizlik yapcam kalk yap temizliği 😂😂ben bağlanamadım bile sırada yokum
geç kaldık biz maçlar biter öyle bağlanırız o da bi işe yaramazBağlanırsın @vado90 sabret bu şafak dan sonra benmi temizlik yapcam kalk yap temizliği 😂😂
@vado90 Manchester City Barcelona maçı var Frankfurt maçı gece onlara oynarsın garantigeç kaldık biz maçlar biter öyle bağlanırız o da bi işe yaramaz