- 402
- 233
- 43
yavaş ilerliyor sanıyorum 1 çalışan var bu işlere bakan. şu an benim 60Hızlı ilerliyor mu benim 97
yavaş ilerliyor sanıyorum 1 çalışan var bu işlere bakan. şu an benim 60Hızlı ilerliyor mu benim 97
Çünkü bakmışlar ne bonus ne canlı var colpalarla ugrasamayiz demişler silmişler helal olsun onalaradademin bu konuyu ben actım silmişler bu nasıl is anlamadım
heval sweet1000 mi yoksa normal bonanza mı oynadınBak şimdi attılar
1000x olana girdim şimdi çekimde geldi üç beş bira içerim herhaldeheval sweet1000 mi yoksa normal bonanza mı oynadın
Silerler yineÇünkü bakmışlar ne bonus ne canlı var colpalarla ugrasamayiz demişler silmişler helal olsun onalarada
afiyet olsun sana inşallah bize de gelir ya1000x olana girdim şimdi çekimde geldi üç beş bira içerim herhalde
kral takip et bazen isim çıkıyor hızlıca bir şeyler yaz oraya sıraya girmeye çalış ben de zorla yaptımDestek ne zaman dönüyor bu mesaj cıkıyor Teşekkürler! Mesajınız gönderildi. Destek ekibimiz en kısa sürede sizinle temasa geçecektir.
ıp falan anlamaz mı kralŞuan ikinci hesabı kurdum girdim direk canlya bağladı beni burdanda 1000 çekersem çok güzel olucal
city barçaya 3 atar oyna benceŞuan ikinci hesabı kurdum girdim direk canlya bağladı beni burdanda 1000 çekersem çok güzel olucal
İp ağını değiştirdim bizde kurduz excaliburıp falan anlamaz mı kral
gece gece agzımı bozdurma lan gevsek git isineÇünkü bakmışlar ne bonus ne canlı var colpalarla ugrasamayiz demişler silmişler helal olsun onalarada
nası direkt canlıya bağladı sıradayız 1 1 düşüyoİp ağını değiştirdim bizde kurduz excalibur
hadi bakalımİp ağını değiştirdim bizde kurduz excalibur
Bende de kanka yokmu bunun çözümü