aynen knk yiyorMulti yiyor mu bunlar beyler
1000 çek üstü kalsin 1000 gelince ustunude çek oduyor oyle arkadasim çekti bu şekilde1000 TL üstünü çekim verince otomatik mi düzenliyor yoksa canlıdan düzenlemek gerekiyormu
Silmisler bakiyeyi çekim ödenmedi daha1000 çek üstü kalsin 1000 gelince ustunude çek oduyor oyle arkadasim çekti bu şekilde
Dostum maks 1 k çekebilirsin1000 TL üstünü çekim verince otomatik mi düzenliyor yoksa canlıdan düzenlemek gerekiyormu
Açtık bakalım hayirlisiaynen knk yiyor
4 hesap denedim 1.5k çektimAçtık bakalım hayirlisi
Bazen silmiyorlar kanka seninkini silmisler malesef gelir 1000 ama şüphen OlmasinSilmisler bakiyeyi çekim ödenmedi daha
Peşpeşe 5 hesap açıp talep verdim 1 ine eklemişler diğerlerine hala eklememişler ara aramı talep veriyorsun senTam yol ileri 😂
Bende talep verdimde bekliyom daha gelmedi bana sana kaç dakika sürdü gelmesiPeşpeşe 5 hesap açıp talep verdim 1 ine eklemişler diğerlerine hala eklememişler ara aramı talep veriyorsun sen
5 dk sürdüde 1 ine eklendi sadeceBende talep verdimde bekliyom daha gelmedi bana sana kaç dakika sürdü gelmesi
Bonus talepte beklemede gözüküyor ama hesaba giriyorsun eklenmiş yani hesaba girip kontrol etBende talep verdimde bekliyom daha gelmedi bana sana kaç dakika sürdü gelmesi
45 dk oldu bana gelen giden yok malesef5 dk sürdüde 1 ine eklendi sadece
talep verdiyseniz birde canlıya yazın sırasıyal eklenıyor dıyor 5 dk sonra gelıyrBende talep verdimde bekliyom daha gelmedi bana sana kaç dakika sürdü gelmesi
Talebi nasıl veriyoruztalep verdiyseniz birde canlıya yazın sırasıyal eklenıyor dıyor 5 dk sonra gelıyr
canlı desteğe bağlanma yerinde yazıyor kralTalebi nasıl veriyoruz