S.a bakiyem 1.540 400ken 3 red geldi iki üç saat bekledim ondan sonra red geldi canlı desteğe ulaşamıyorum bir yardımcı olurmusun nasıl cekim yaptınBen geçen bu siteden 2000 cektim.ofeme yapiyor
S.a bakiyem 1.540 400ken 3 red geldi iki üç saat bekledim ondan sonra red geldi canlı desteğe ulaşamıyorum bir yardımcı olurmusun nasıl cekim yaptınBen geçen bu siteden 2000 cektim.ofeme yapiyor
Bakiyem 400 Ken 3 kere red verdi canlı desteğe ulaşamıyorum şimdi ki bakiyem 1500 ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusun zEkli dosyayı görüntüle 205028çekimim geldi
5000 yapmna gerekiyor ödeme için bilgi o yöndeBakiyem 400 Ken 3 kere red verdi canlı desteğe ulaşamıyorum şimdi ki bakiyem 1500 ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusun z
DostBakiyem 400 Ken 3 kere red verdi canlı desteğe ulaşamıyorum şimdi ki bakiyem 1500 ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusun z
Kaç yatırdınBakiyem 400 Ken 3 kere red verdi canlı desteğe ulaşamıyorum şimdi ki bakiyem 1500 ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusun z
100 TL yatiridm deneme bonusu falan almadım sadece 100 de yüz hosgeldin onada cevrimsiz 1.5 oyna dediler şimdi canlı destege ulaştım çekim verdim ne zaman yatar birden atıldm canli destektenKaç yatırdın
5000 bin mi ne alaka anlamadım ki niye sana nerden geliyor Bilgi niye kalsın paramiz5000 yapmna gerekiyor ödeme için bilgi o yönde
5000 derken orasını anlamadım canlıya giremiyorum bile suan5000 yapmna gerekiyor ödeme için bilgi o yönde
Dostum 400 u bile ödemez bura zorlama diyorum kısaca 1500 hic ödemez . Bonus için paranızı cop etmeyin . Bı sitede oynayacakdaniz bı forumda bakın odemelerine çekimi kaç tane var5000 derken orasını anlamadım canlıya giremiyorum bile suan
Nasıl ulasicam bunlara sen çekim yapmışsın oyuzden yazıyorum paramı oderlermi acabaEkli dosyayı görüntüle 205028çekimim geldi
Aha @AliYazlik cekimmi yapmış var hain soylemiyoda paraları eziyo Kıbrıs'ta 🤣🤣Nasıl ulasicam bunlara sen çekim yapmışsın oyuzden yazıyorum paramı oderlermi acaba
Yok ödeme yapılan bir kaç kişi var o yüzden yazıyorum yani şansımız yüksek olur diye denedik alamam mi yani şimdi hiç bir türlü sen neden 5000 bakiye dedin anlamadım kiDostum 400 u bile ödemez bura zorlama diyorum kısaca 1500 hic ödemez . Bonus için paranızı cop etmeyin . Bı sitede oynayacakdaniz bı forumda bakın odemelerine çekimi kaç tane var
O yüzden diyorum işte çekimi paylaşmış 😀Aha @AliYazlik cekimmi yapmış var hain soylemiyoda paraları eziyo Kıbrıs'ta 🤣🤣
Aha @AliYazlik cekimmi yapmış var hain soylemiyoda paraları eziyo Kıbrıs'ta 🤣🤣
Dost kul adını at bana BiYapmıyor para yatırdım bakiyem 1540 alamıyorum red geliyoe hep canlı destege ulaşamıyorum
Valla cok iyi olur bu işi çözersek kullanıcı adım: ensuzunDost kul adını at bana Bi
Bakiyem 100 TL'ye düşürüldü kazancım silindiValla cok iyi olur bu işi çözersek kullanıcı adım: ensuzun