Link nedir
222FS KODAlamıyoruz ki bonusu
Yazdım da nakit eklenmedi spin olarak mi.ekleniyor dost ?222FS KOD
en üstte getting yazıyor tıkla yonlendirirLink nedir
Fş kodu bana da eklendi spinYazdım da nakit eklenmedi spin olarak mi.ekleniyor dost ?
Freespin ekleniyorYazdım da nakit eklenmedi spin olarak mi.ekleniyor dost ?
ben de anlamadım site 222TL diyor arkadaş bize 222FS kodu veriyor, satın alım yaptım 1000x geldi diyor sonra 444tl yerine 400tl çekiyorBen bi Işkillendim bu siteden 444 çekmemiş yatırım yapıp çekmiş mi onu da bilemiyoruz site adamı olabilir mi neden 222₺?
Yaw bi git bilader ne site adamı ekran resmi atmışım ister oyna istemezsen oynama normal paylaşım yaptım mesaj gelmiş bana girdim şansıma 1000x geldi yatırdım parayı ardından 400 çektim müşteri temsilcisi 400 dedi 400 çektim siz bilirsiniz ben güven medigim siteyi neden size paylaşım yapyım benim çıkarım yok kiBen bi Işkillendim bu siteden 444 çekmemiş yatırım yapıp çekmiş mi onu da bilemiyoruz site adamı olabilir mi neden 222₺?
Al yatırım bu daBen bi Işkillendim bu siteden 444 çekmemiş yatırım yapıp çekmiş mi onu da bilemiyoruz site adamı olabilir mi neden 222₺?
Al yatırım bu da
Müşteri temsilcisi öyle deyince öyle yaptım 22 TL'nin arkasına koşmadım sıkıntı falan olur diye isteyen öyle denesinKasada müsait neden 444₺ çekmedin zengin falanmısın 6 ekmek parası var orda 😂
Bunda da olmadı şans