- 512
- 202
- 43
hangi telegramdan aldıysan o linke özel yapmışlar kodu bizde çalışmıyor telegram kanalını söylesene
► Sugar rush oyunu içerisinde freespinleriniz aktif olmaktadır. ► Freespin, kayıt esnasında kodu girmeniz durumunda aktif olmaktadır. Sonrasında aktif olmamaktadır. ► Freespinden kazandığınız tutarın x15 çevrim şartı bulunmaktadır. ► Promosyon kazancından en fazla 300TL çekim yapılabilirsiniz. ► Bu promosyondan elde edilen kazançtan çekim talebi verebilmek için minimum 100TL yatırım yapıp yatırdığınız tutarı 1 kat çevirmeniz gerekir. ► Freespin kazancınızı yalnızca Pragmatic sağlayıcısında kullanabilirsiniz. Bettogg ailesi bol şanslar diler.Maksimum 300 çekim yaziyordu
bence uğraşmaya değmez. 15 kat çevir bir de 100 yatır, bir de 300 çek. Komedi► Sugar rush oyunu içerisinde freespinleriniz aktif olmaktadır. ► Freespin, kayıt esnasında kodu girmeniz durumunda aktif olmaktadır. Sonrasında aktif olmamaktadır. ► Freespinden kazandığınız tutarın x15 çevrim şartı bulunmaktadır. ► Promosyon kazancından en fazla 300TL çekim yapılabilirsiniz. ► Bu promosyondan elde edilen kazançtan çekim talebi verebilmek için minimum 100TL yatırım yapıp yatırdığınız tutarı 1 kat çevirmeniz gerekir. ► Freespin kazancınızı yalnızca Pragmatic sağlayıcısında kullanabilirsiniz. Bettogg ailesi bol şanslar diler.
Kayıt olurken kod girdim ama oyunda yok► Sugar rush oyunu içerisinde freespinleriniz aktif olmaktadır. ► Freespin, kayıt esnasında kodu girmeniz durumunda aktif olmaktadır. Sonrasında aktif olmamaktadır. ► Freespinden kazandığınız tutarın x15 çevrim şartı bulunmaktadır. ► Promosyon kazancından en fazla 300TL çekim yapılabilirsiniz. ► Bu promosyondan elde edilen kazançtan çekim talebi verebilmek için minimum 100TL yatırım yapıp yatırdığınız tutarı 1 kat çevirmeniz gerekir. ► Freespin kazancınızı yalnızca Pragmatic sağlayıcısında kullanabilirsiniz. Bettogg ailesi bol şanslar diler.
O linki at iste
Sonuç nedir ağaKasa 987 TL 300 TL çekim verildi
İyi ki üye olamamışız 😂😂► Sugar rush oyunu içerisinde freespinleriniz aktif olmaktadır. ► Freespin, kayıt esnasında kodu girmeniz durumunda aktif olmaktadır. Sonrasında aktif olmamaktadır. ► Freespinden kazandığınız tutarın x15 çevrim şartı bulunmaktadır. ► Promosyon kazancından en fazla 300TL çekim yapılabilirsiniz. ► Bu promosyondan elde edilen kazançtan çekim talebi verebilmek için minimum 100TL yatırım yapıp yatırdığınız tutarı 1 kat çevirmeniz gerekir. ► Freespin kazancınızı yalnızca Pragmatic sağlayıcısında kullanabilirsiniz. Bettogg ailesi bol şanslar diler.
BekliyorumSonuç nedir ağa
Girdim kabul etti ama oyunda yokbettogg30
Bu kodu deneyin dostlar bı de bonuslarda gözükmez freepsin direkt sugar Rush oyununa girin oyunda gözüküyor spinler
Şimdi eklendibettogg30
Bu kodu deneyin dostlar bı de bonuslarda gözükmez freepsin direkt sugar Rush oyununa girin oyunda gözüküyor spinler
15 kat çevirip, 100 yatırdın yani?Bende çekim verdim bakalım
Öylemi yapmam gerekiyordu 300 yap çek diye biliyorum15 kat çevirip, 100 yatırdın yani?