- 26
- 2
- 3
site sıkıntılı gibi
sende sikintili gibisinsite sıkıntılı gibi
Kardeşim astropay çekim verdim oKardeş çekimi hangi yöntemden verdin bitane yöntem görünüyor bende matrixli bişey yazıyordu
Reis flood yapmak YASAK..çekim yapabildin mi peki
Flood ne demek knkReis flood yapmak YASAK..
Flood, sohbet odaları veya forum gibi topluluklar tarafından kullanılan internet sitelerinde normalin dışında aşırı mesaj gönderimi yapılmasıdır. Kelime anlamı olarak da bakacak olursak Flood; basmak, akın etmek veya istila etmek gibi anlamlara gelmektedir.Flood ne demek knk
Sagolasin anladimFlood, sohbet odaları veya forum gibi topluluklar tarafından kullanılan internet sitelerinde normalin dışında aşırı mesaj gönderimi yapılmasıdır. Kelime anlamı olarak da bakacak olursak Flood; basmak, akın etmek veya istila etmek gibi anlamlara gelmektedir.
Ansiklopedi gibi adamsın mübarekFlood, sohbet odaları veya forum gibi topluluklar tarafından kullanılan internet sitelerinde normalin dışında aşırı mesaj gönderimi yapılmasıdır. Kelime anlamı olarak da bakacak olursak Flood; basmak, akın etmek veya istila etmek gibi anlamlara gelmektedir.
Mailine gelen linke tıkla mail onayı istiyorDeneme bonusu için ne yapmalıyım üye oldum Bonus kullanamadim
95.44 un uzerine tiklayacaksn kupon yapmak icin