- 687
- 175
- 43
13 tane mi ?Kardeş siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz, oturdum işim yoktu uğraştım 13 tane burada konu açılmamış deneme bonusu buldum öyle 1000-2000 yap çek olmayan, herkeste bi laf.
Siz bilirsiniz bro ben alacağımı zaten aldım kendim
13 tane mi ?Kardeş siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz, oturdum işim yoktu uğraştım 13 tane burada konu açılmamış deneme bonusu buldum öyle 1000-2000 yap çek olmayan, herkeste bi laf.
Siz bilirsiniz bro ben alacağımı zaten aldım kendim
Ne kadar cıktı sana fs denHarika bir bonus'muş siteye girme gereği bile duymadım
50 TL lik fs 30 kat çevrim istemiş, birde piyasanın çoğundan iyi diyonuz,şu kafaya ulaşmak için adamlar yüzlerce dolar veriyor ,sen beleş ulaşmışsin tebriklerPiyasanın çoğundan iyi, öder ödemez bilemem.
Link fotoğrafta var.
FB50 veya 50FS kodu üye olurken girmeniz lazım arkadaşlar
Ne alacam olm harcadigim internete yazık o kadar da dusmedikDedi ve sessizce aldı
Bu deneme bonusundan 10 bin kişide 3 5 kişi ancak kazanırPiyasaya göre iyi demiş 1 tl den 50 spin. Spinden çıkan kazanci 30 kat cevir
Ulan 20 tl ciksa 600 tl çevrim yapacan insan şu konuyu açmaya utanir
40 kat cevrim piyasalardan iyi olemi dalgamı geçiyorsunPiyasanın çoğundan iyi, öder ödemez bilemem.
Link fotoğrafta var.
30 kat cevrim max 150 cekebiliyorsun nasil çoğundan iyi oluyor bunu anlamadim sanki max 15000Piyasanın çoğundan iyi, öder ödemez bilemem.
Link fotoğrafta var.
Cahil çünkü kardeşim cahilNoldu neden kufrediyorsun
haykırdımmm 🤣🤣🤣Link atma biz koklayarak buluruz siteyi