- 200
- 104
- 28
Abi karaktersiz onlarAdam bu forumda görüyor yalakalık yapacak diye gidiyo her yerde paylaşıyor bırak biraz somurelim sonra paylas
Abi karaktersiz onlarAdam bu forumda görüyor yalakalık yapacak diye gidiyo her yerde paylaşıyor bırak biraz somurelim sonra paylas
Belli olmaz amadenenir 25 bişi deilKral 25 TL payfix ödüyor demi kuzenle aynı wifiden üye olduk habersiz ajsjsjsj öder mi yatırım yapsam acaba
Yav kardeş en fazla 25 TL yanar herkese ödemişAga kuzenle aynı wifiden açtık o yatmış benim öderler mi şüphedeyim Türkiye 3 orandan 02 çş bekliyorum
Haklısın cancazımBelli olmaz amadenenir 25 bişi deil
Doğru diyorsunYav kardeş en fazla 25 TL yanar herkese ödemiş
başka siteden multi denedikten sonra buraya şikayet açma yalnız x sitesi hesabımı kapattı paramı alamıyorum diye var öyle birkaç tip şikayet açan forumda suçlu olduğu halde utanmadan bir de milleti canlı desteğe yönlendirip küfrettiriyorlarBaşka sitelere açarım belki bilen varsa öğretsin 😂
Yav kardeş ne tantana yaptın 25 yatır ver çekimini keyfine bak1248 bakiye var bu kadarını oderlermi ki varmı 1 k üstü ceken
Nerden bılgı aldın reisBonus bitmiş mallesef
Üslubunu düzelt karşındakine saygı gösterdiğin kadar saygı görürsün .Yav kardeş ne tantana yaptın 25 yatır ver çekimini keyfine bak
Telegram danNerden bılgı aldın reis