bitti çünkü dün 4 bitti deneme bonusuDeneme bonusu şu an aktif değildir diyor yardımcı olursanız sevinirim
İnşallahBence gönderirlerEkli dosyayı görüntüle 72619
Bekliyoruz bakalimBence gönderirlerEkli dosyayı görüntüle 72619
Dün 4 5 kişinin ki geldi bilmiyorum artık göndermicek olsalar bakiyeleri silerler veya hesapları kapatıp destekten engellerler şuana kadar olumsuz bir cvp görmedikBunlar yatrmicak sanırım halen yatan yok yani
Vallahi bilmiyordum dostum sagolasın keser atardımforum adı paylaşımı yapmak yasak ah be dostum banlancan boş yere
Sil payı dostum banlamaz bilmiyordun sonuçta birkereden birşey olmazVallahi bilmiyordum dostum sagolasın keser atardım
Sildim hemen ucuz atlattıkSil payı dostum banlamaz bilmiyordun sonuçta birkereden birşey olmaz
Sildim hemen ucuz atlattık
Dikkatli olalım aksi takdirde banlanırsın dost.Vallahi bilmiyordum dostum sagolasın keser atardım
Bılmıyordum kusura bakmayın daha dikkatli davranırım teşekkürlerDikkatli olalım aksi takdirde banlanırsın dost.
Aynı bende sabah saat 07:30 - 08:00 arası verdim talep halen bekliyorum yatmasını umarım yatarBıraz önce konustum canlı yardımla liste gonderılıyor finans birimine sırayla yatacak dedı aksama kadar kesin yatarmı dedım sırayla yatacak cevabı verdi
Valla sizce yatarmı Arkadaslar
Papara verdık sorduk papara verebilirsin dedilerpaparamı verdiniz beyler havale mi ? bende papara verdim bekliyorum..
Havale ile verdim bendepaparamı verdiniz beyler havale mi ? bende papara verdim bekliyorum..