Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetWoon 30 TL Deneme Bonusu

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
698
499
63
Çevrim tamam çekim verdim ama site ödeyecek gibi durmuyor bence :) gelirse gelir, bakalım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,274
50,709
113
Cekim iptal oldu bakiyeden 5 kurus silinmis tam 100 yapilmis canliya baglanip soracagim sanirim papara cekimi yok

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,347
6,003
113
Canli destekte huseyin var. Boynu kokunu kirasim geliyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,274
50,709
113
Neyse c destek sarhos gibi zaten normal papara ile cekim verin dedi bidaha verdim.bu cekim gelse bile bu sefer 4 lira pesine duscem paparada kesinti var benim kullandigim siteye mim yatirim 100 lira

cbale

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,997
1,031
113
Gems bonnanza 600 lira verdi.
Payfix cekim verdim gelirse bilgi veririim

Emocanfan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
823
140
43
SİZE 30 TL ODUYORUM

Huobi yeni kullanıcılara hoşgeldin hediyesi olarak 2000$ işlem hacmi sağlamanız durumunda 40 doge veriyor.
İşlemler sonrasında hesabınıza 30 TL göndereceğim şekilde yatırımlarınız karşılayabilirim.

detaylar:
Şu şekilde oluyor yeni mail hesabı açıp huobiye kaydolup size veriyorum siz kyc işlemlerini tamamladıktan sonra ben yatırımı yapıp gerekli hacmi sağlıyorum bonusu aldıktan sonra ibanınıza 30tl gönderiyorum son olarak mail adresini ve huobi hesabını bütün bilgileri ile size geri teslim ediyorum

WhatsApp 0552 688 11 73
Uza kardes yasak burda bu konular atıp durma admin yasak koy su arkadasa

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,806
9,077
113
Zaten kimlik doğrulama yapmayacaktımyapmayacaktım