Canlı desteğe yazdın mı?Durum budur yaklasik 1 saat olucak Ekli dosyayı görüntüle 191293
Canlı desteğe yazdın mı?Durum budur yaklasik 1 saat olucak Ekli dosyayı görüntüle 191293
Papara sartmiymis hocamDurum budur yaklasik 1 saat olucak Ekli dosyayı görüntüle 191293
Hersey serbest dedi konuyu acan ali arkadasPapara sartmiymis hocam
Sebep?Benim bakiyeyi sildiler
Dost payfix ile çekHersey serbest dedi konuyu acan ali arkadas
İptal nie ettiler ya pekiBndede silme olayi olmus ama 5 kurusEkli dosyayı görüntüle 191294
Bana celal geldi 2 defa baglandim bi bonusu alirken bide cekim niye iptal oldu diye sordum 2 side celaldiCanli destekte huseyin var. Boynu kokunu kirasim geliyor
Kardes tlfnum yok payfix kullanamiyorumDost payfix ile çek
Evet Reis bakiyeyi duzenlesteydin keskeHersey serbest dedi konuyu acan ali arkadas
Uza kardes yasak burda bu konular atıp durma admin yasak koy su arkadasaSİZE 30 TL ODUYORUM
Huobi yeni kullanıcılara hoşgeldin hediyesi olarak 2000$ işlem hacmi sağlamanız durumunda 40 doge veriyor.
İşlemler sonrasında hesabınıza 30 TL göndereceğim şekilde yatırımlarınız karşılayabilirim.
detaylar:
Şu şekilde oluyor yeni mail hesabı açıp huobiye kaydolup size veriyorum siz kyc işlemlerini tamamladıktan sonra ben yatırımı yapıp gerekli hacmi sağlıyorum bonusu aldıktan sonra ibanınıza 30tl gönderiyorum son olarak mail adresini ve huobi hesabını bütün bilgileri ile size geri teslim ediyorum
WhatsApp 0552 688 11 73
Kardes bakiyen neden silinmis?sen cekimi verince bakiye gozukmuyor onu silinmis sanmayasin?ben cekim vereli 25 dk falan oldu birazdan cikicam 30 dk isim var o surede gelirse bilgi veremem arkadaslar.Benim bakiyeyi sildiler