Slotlar ayarlı oyuna aldı 0 lira ödedi big bas bonanzanin 0 ödemesi imkansız bilen bilirArkadaşlar ben çekim yaptım 50 freesip'in 10 TL betten veriyor 1000 yap 200 yatır400 çek ben çekim yaptım
Slotlar ayarlı oyuna aldı 0 lira ödedi big bas bonanzanin 0 ödemesi imkansız bilen bilirArkadaşlar ben çekim yaptım 50 freesip'in 10 TL betten veriyor 1000 yap 200 yatır400 çek ben çekim yaptım
Bu siteye asla yatırım yapmayın pragmatik ile alakası yok scarter varken çarpan atior kendi oyunlarıdır ayarlıyorlar pauahajauhshhArkadaşlar ben çekim yaptım 50 freesip'in 10 TL betten veriyor 1000 yap 200 yatır400 çek ben çekim yaptım
Bana son spin 200 tl verdi oltalar geldi öyle çevirdim deden çektim geldi2 defa spine girdi birtane hasan atmadı mk para ödemedi saçmalık
300 ödemiyorlar sen 10 20 k diyen 😃😃😃Çöp burası yatırımla 10 20k üstü odemez
Scatter varken çarpan atmadığı kanısına nerden vardın farklı sitelerde oynarken sürekli denk geliyor bana scatter ve çarpanBu siteye asla yatırım yapmayın pragmatik ile alakası yok scarter varken çarpan atior kendi oyunlarıdır ayarlıyorlar pauahajauhshh
Millet işine gelmiyor amkk anca laf atıyorlarScatter varken çarpan atmadığı kanısına nerden vardın farklı sitelerde oynarken sürekli denk geliyor bana scatter ve çarpan
Aldım benÖdeme alan var mı
SsAldım ben
Yukarıda var attım