Estağfurullah bro siteye sövesim geldi eline sağlık 😄Kral valla banada sms geldi bende herkes faydalansin diye paylaştım siteyi bilmem bende üye oldum bonusu bekliyorum
Estağfurullah bro siteye sövesim geldi eline sağlık 😄Kral valla banada sms geldi bende herkes faydalansin diye paylaştım siteyi bilmem bende üye oldum bonusu bekliyorum
😂😂Bok yolu diye okudum
Paylaşım için tşk
Ne ara eklendide 5k olduran oraya geldin aga.Beyler çekimde kimlik selfie ve havale yapılacak banka hesap ekran görüntüsü istiyor bilginize
Eklenmedi knka bekliyoruz hala tahmin ediyorum sadece bence isterler yaniNe ara eklendide 5k olduran oraya geldin aga.
Spor geçerli miKral valla banada sms geldi bende herkes faydalansin diye paylaştım siteyi bilmem bende üye oldum bonusu bekliyorum
Az önce emin bı şekilde yazdın şimdi tahmin diyonEklenmedi knka bekliyoruz hala tahmin ediyorum sadece bence isterler yani
Çok dangalak var buralarda kardeşim adam hem istiyor yazıyor biliyormuş gibi saniye geçmeden tahmine dönüşüoAz önce emin bı şekilde yazdın şimdi tahmin diyon