- 954
- 388
- 63
2kya kadar çıkıp kaybettim
alındı cano eyvallahAz önceki konu boş konuşmalarınızdan dolayı kapandı sakata anlatır gibi anlatacağım ben aldım ve halen aktif
BETYONERWELCOME
Kodu buraya gireceksiniz hiçbirsey yapmanıza gerek yok
Canlı ile konuştum 20 dakika güncelleme oldu dedi yani kimse Salak değil birader şuan düzelmişAz önceki konu boş konuşmalarınızdan dolayı kapandı sakata anlatır gibi anlatacağım ben aldım ve halen aktif
BETYONERWELCOME
Kardeşim bana mail.gelmiyor farklı bir durum mu var ben anlamadımŞöyle birşey de söyleyeyim kasanızı yükselttiğiniz gibi çekim deneyin bazen gönderiyorlar jackbom ve jojovada çok yapılmıştı bu hata
Mailini ya yanlış girdin yada seninki spama düşmüştür kankaKardeşim bana mail.gelmiyor farklı bir durum mu var ben anlamadım
8 dolara tekabül ediyor şampiyon.27900000000000 gibi bi rakam verdi moruk bu ne la 😂😂😂😂😂
Başka tarayıcıdan dene, gelecekKardeşim bana mail.gelmiyor farklı bir durum mu var ben anlamadım
Şartları ne dostumAz önceki konu boş konuşmalarınızdan dolayı kapandı sakata anlatır gibi anlatacağım ben aldım ve halen aktif
BETYONERWELCOME
Cevrımı nerden takıp ettın kralKasa 1.950 iken çevrim bitmiş mal gibi hesaplamadım, kaybettik bedava 2k Ekli dosyayı görüntüle 682048
Yazıyor işte işlemlerdeCevrımı nerden takıp ettın kral
Necati neden iki defa atıyorsun papağanmısınGRANDPASHABET ÇEKİM PAYLAŞIM
Ekli dosyayı görüntüle 682053
Kupon kazancın şakamı fabrika mı batırdın aProfesyonel tokatci burasi