- 943
- 318
- 63
maximum 500 tl mi çekiliyormuş?1000 tl çekim verdim minimum 500 tl olmuş çekim red yedi 500 tl hesaba geri yansımadı sonra hesabımı sildiler amqqqqqqq qwhıbrdwqgıurıwqgbr
maximum 500 tl mi çekiliyormuş?1000 tl çekim verdim minimum 500 tl olmuş çekim red yedi 500 tl hesaba geri yansımadı sonra hesabımı sildiler amqqqqqqq qwhıbrdwqgıurıwqgbr
Evet değişmiş ben talep vermiştim iptal edildi 500 max çekim dedi şimdi 500 talep verdim bakalimmaximum 500 tl mi çekiliyormuş?
kardeşim benim bakiye 65 k ydı 1000 tl çekim verdim max çekim 500 tl diye bakiyeyi sıfırlayıp 500 tl bıraktılar sen ne oynadın ?Ödeme geldi teşekkürler paylaşan arkadaşa
Aynen bende de o oldu bakam napcaklarTalebi verdim 1000 tl max 500 diyip iptal ettiler şimdi 500 verdim bakiye sıfırlandı çekim devam ediyor da bakalım ne olcak
Paylaşan arkadaşa teşekkürler çekimden 5 dk sonra geldi.
Rica ederimPaylaşan arkadaşa teşekkürler çekimden 5 dk sonra geldi.
Evet benimde 5 dakika da geldi saol dostPaylaşan arkadaşa teşekkürler çekimden 5 dk sonra geldi.
Aynen öyle kral 7slot gibi 3 günde anca yatırırlar bunlarYalnız arkadaşlar şunu söyliyim. Site parayı yatırıyo diye yatırım yapmak isteyen varsa asla yatırmasın. Gerek arayüzü gerek güvenilirliği çok kötü sitenin. Kendi sitenizden oynayın böyle boş beleş sitelere paranızı kaptırmayın
Çekim için kimlik fotosu mu istiyorEvet 500 e çekmişler. Ödeme 2 dk da geldi
Doğrulamada ilk iki adımı yap. Sonra 500 çekim ver 5 dkda sendeÇekim için kimlik fotosu mu istiyor
Evet önlü arkalı PDF olarakÇekim için kimlik fotosu mu istiyor