- 27,993
- 27,264
- 113
Kardeşim sana direk yukardan mesaj gelmiş anla işte . Hayatına beyaz bir sayfa aç bırak bu işleri diyprİyi aksamlar
Sitelerin hiçbirine mobilden giriş yapamiyorum sebebi nedir
Hepsi beyaz sayfa olarak kalıyor rastgele dört site seçtim
Ekli dosyayı görüntüle 369790
Arkadaşlar kullandığınız hat ile alakalı sanırım. Aile güvenliği açık olabilir. Onu operatorü arayıp kapatabilirsiniz. Ya da uygulamanızı degiştirin, farklı tarayıcı örnek veriyorum opera vs firefoxAynısı bende de var 1 aydır çözebilen olmadı telefoncu dahil, betco altyapısının ip banı attığını düşündüm fakat vpn ile bile girmiyor yedek telefonla takılıuorum
Yok dost hattım senelerdir aynı fakat aniden gitti siteler çok kez tarayıcı da değiştim aynı halaArkadaşlar kullandığınız hat ile alakalı sanırım. Aile güvenliği açık olabilir. Onu operatorü arayıp kapatabilirsiniz. Ya da uygulamanızı degiştirin, farklı tarayıcı örnek veriyorum opera vs firefox
Aga internetin le alakalı aile koruması vs vs gibi bir şey var sa ondan açmıyorAynısı bende de var 1 aydır çözebilen olmadı telefoncu dahil, betco altyapısının ip banı attığını düşündüm fakat vpn ile bile girmiyor yedek telefonla takılıuorum
dost bu zamana kadar açıyordu şimdi açmıyorAga internetin le alakalı aile koruması vs vs gibi bir şey var sa ondan açmıyor
nasıl atıyoruz rootRoot at telefona kesin çözüm
Aynisi bendede vardi telefonu kapatip actim duzeldi dost yada kendi düzeldi birseyde yapmadımİyi aksamlar
Sitelerin hiçbirine mobilden giriş yapamiyorum sebebi nedir
Hepsi beyaz sayfa olarak kalıyor rastgele dört site seçtim
Ekli dosyayı görüntüle 369790
Fayda etmedı dostAynisi bendede vardi telefonu kapatip actim duzeldi dost yada kendi düzeldi birseyde yapmadım