Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beyler Askerlik Hakkında Sorum Var Acil

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
986
113
Selamlar beyler benim normalde askere teslim olma tarihim 27 kasımdı öyle gösteriyordu covid testi falan 22-23 kasım az önce bakayım dedim askerlik dönemi aralık 2021 olmuş kasım 2021 di ben kendimi kasıma göre ayarladım işimi falan napmam gerekiyor

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Selamlar beyler benim normalde askere teslim olma tarihim 27 kasımdı öyle gösteriyordu covid testi falan 22-23 kasım az önce bakayım dedim askerlik dönemi aralık 2021 olmuş kasım 2021 di ben kendimi kasıma göre ayarladım işimi falan napmam gerekiyor
Askere gitmek istiyorsan yanı tecil yapmıycaksan dırek as subesıne git askere gideceğin tarihin belgesini al işyerıne ver

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,662
1,767
113
Devre kaybı en güzelidir valla bende devre kaybı gitmiştim

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
986
113
Askere gitmek istiyorsan yanı tecil yapmıycaksan dırek as subesıne git askere gideceğin tarihin belgesini al işyerıne ver
İş derken öyle sigortalı bi işyeri değil dostum kendi işlerim vardı herşeyi askıya aldım kasımda gitmiş olmam gerek nitekim sevk ve celp dönemi kasım 2021 di birden aralık 2021e dönüştü

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
986
113
Devre kaybı en güzelidir valla bende devre kaybı gitmiştim
Sıkıntı o değilde işte herşeyi kasıma göre ayarladım bunu düzeltmenin bir yolu varmı bide bildiğim kadarıyla teslim oluş tarihi de aralıksa eğer aysonu gene

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Karde
Sıkıntı o değilde işte herşeyi kasıma göre ayarladım bunu düzeltmenin bir yolu varmı bide bildiğim kadarıyla teslim oluş tarihi de aralıksa eğer aysonu gene
Bana kalırsa direk as subesıne git orda hallet ısını burda kolay kolay kımsenındediği olmaz herkafadan ses cıkar ordaherseyı öğren derim

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
986
113
Karde
Bana kalırsa direk as subesıne git orda hallet ısını burda kolay kolay kımsenındediği olmaz herkafadan ses cıkar ordaherseyı öğren derim
Doğru diyosun usta şimdi bakındım ama biraz iyice pcr testinden 2 gün sonra orda oluyomuşsun sanırım

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Doğru diyosun usta şimdi bakındım ama biraz iyice pcr testinden 2 gün sonra orda oluyomuşsun sanırım
Doğrudur kardesım valla benim 15sene oluyo hatırlamıyorum artık hıc nasıl işliyor sistem Bı bilgim yok ne desem yalan olur simdiden sana hayırlı teskereler olsun

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
986
113
Doğrudur kardesım valla benim 15sene oluyo hatırlamıyorum artık hıc nasıl işliyor sistem Bı bilgim yok ne desem yalan olur simdiden sana hayırlı teskereler olsun
Eksik olma hazır covid varken çıkartayım aradan dedim uzattıkça uzattılar :D

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,060
24,356
113
ask subesıne gıdıosun derdını anlatıosun muh. devre kaybısın araya hatırlı kısiler sokarsan kasımda gıdersın, adamın yksa aralık

sunwalley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
26
28
neyi dert ediyon eski askerlik nerede simdiki askerlik nerede dinlenme tesislerine gidiyon daha ne istiyon:cool:

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,863
5,163
113
Hakkari dağlarında azmi gezdim ahh ahh şimdi 6 ay bizz yaptık 15 ay Allah kaza bela. Vermessin kardeşim herşey cozulur

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,270
1,198
113
Hakkari dağlarında azmi gezdim ahh ahh şimdi 6 ay bizz yaptık 15 ay Allah kaza bela. Vermessin kardeşim herşey cozulur
neyi dert ediyon eski askerlik nerede simdiki askerlik nerede dinlenme tesislerine gidiyon daha ne istiyon:cool:
daha yeni ankara istikham inşaat bölüğünden geldim.Sikerler böyle askerliği 5 ay boyunca sadece gazinoda oturdum keşke adam gibi askerliği yaabileceğim biryer olsaydı...Üstelik ikiz kardeşimle beraber yatım ona rağmen hafif buruk geçti