Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beyler Bozdurmalımıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
İçimden bir his oalcak diyor ama başka da para m yok riske de atamam çok kararszım:((

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
kımsenın cebınden bişey gitmicegı için bordurma der çogu kişi benı dınle bozdur kardeşim
arkadaşa katılıyorum kardeşim kesinlikle bozdurulmalı güzel veriyo bozdurmaya bu maça göre 45 dk da 1 korner olmuş top ortada bomboş bi maç bozdurmaz beklersin 70 de gol olur maçta 1-0 biter keşke dersin !!! bence boz al paranı koy cebine ;)

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
730
327
63
70 e kadar 1-1 olmazsa gel paranı ben vericem :p kardeş hele biraz daha bekle zaten 1 gol gelirse yine zarar etmeyeceksin gelmezsede 3,5 zarar edip bozduracaksın, aynı aksiyonu yeni kuponda yaşayacağına burdan devam et

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
arkadaşa katılıyorum kardeşim kesinlikle bozdurulmalı güzel veriyo bozdurmaya bu maça göre 45 dk da 1 korner olmuş top ortada bomboş bi maç bozdurmaz beklersin 70 de gol olur maçta 1-0 biter keşke dersin !!! bence boz al paranı koy cebine ;)
aynen öyle kardeşim

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Bozdur diyenler ulan sizin yaptığınız da aynı şey :) nerden biliyorsunuz sonucunu

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Ses çıksın ses 1 0 nerde o bozdur diyenler

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,955
478
83
İnş beni dinleyip bozdurmamışsındır reis

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
beyler hala bozdurmadım ne yapayım:?

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
Ses çıksın ses 1 0 nerde o bozdur diyenler
burdayız kardeş bı yere gıtmedık yazık günah kendınız paranız gıbı düşünerek hareket edın ben gönlümden geçenı dedım adama da yazık gunah 300 lira da 300 liradır hepsı gıtmekten se bende takıpteyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...