- 5,151
- 15,965
- 113
İçimden bir his oalcak diyor ama başka da para m yok riske de atamam çok kararszım(
arkadaşa katılıyorum kardeşim kesinlikle bozdurulmalı güzel veriyo bozdurmaya bu maça göre 45 dk da 1 korner olmuş top ortada bomboş bi maç bozdurmaz beklersin 70 de gol olur maçta 1-0 biter keşke dersin !!! bence boz al paranı koy cebinekımsenın cebınden bişey gitmicegı için bordurma der çogu kişi benı dınle bozdur kardeşim
Bozdurma reis.kupon gelecek .Sonra da içinden gelirse.küsüratı dağıtırsın. Bol şans reis takipteyiz
aynı hatayı fener maçında yaptım 500 bastım 3 maça son maç fenerde 1 gol dü mal gibi bozdurmadım hem 500 üm gitti hemde karİçimden bir his oalcak diyor ama başka da para m yok riske de atamam çok kararszım(
bordur be kardeşim be bozdur kaçkere dıcemİçimden bir his oalcak diyor ama başka da para m yok riske de atamam çok kararszım(
aynen öyle kardeşimarkadaşa katılıyorum kardeşim kesinlikle bozdurulmalı güzel veriyo bozdurmaya bu maça göre 45 dk da 1 korner olmuş top ortada bomboş bi maç bozdurmaz beklersin 70 de gol olur maçta 1-0 biter keşke dersin !!! bence boz al paranı koy cebine
Ya bu maç söke söke 1.5 üst reis.Rahat ol.Çayını yudumlagol oldu ama hala ümidim yok
burdayız kardeş bı yere gıtmedık yazık günah kendınız paranız gıbı düşünerek hareket edın ben gönlümden geçenı dedım adama da yazık gunah 300 lira da 300 liradır hepsı gıtmekten se bende takıpteyımSes çıksın ses 1 0 nerde o bozdur diyenler