- 1,578
- 654
- 113
5000 yap 500 çekBonus sartlari degismis 5 kati cevrim 500 cek
Şimdi benim çekimi iptal ettiler 5 katı çevirip talep verdim iptaal etti açıklamda 5 bin yap 500 çek yazdı
5000 yap 500 çekBonus sartlari degismis 5 kati cevrim 500 cek
Evet kankam şuan verdimkardeş tebrikler. 5000 yapıp mı verdin çekim talebini.
Ay kibarca rica etsek verirler mi yoksa soveyim mi sıra bana geliyor da 😅😅😅Canlıdan ekleme yapılmıyormuş . Canlı destek ekleme yetkisi yokmuş . Bonus Talepten talep edecekmisiz . 😅 Madem okadar sıra neden bekledik veya bekliyor herkes 😅😅
Dede sıçti agzima sifiren fazla 590 oldu 600 bile olmadı. Dede farmda boyna çarpan atıyor ama hepsi boşa. sağlık olsun ne diyelim.
Ipi al dola boynuna ben öyle yaptım rahatladımKahpe bunlar ip diyor üye muye olmayin
Bonusu canlıdanmı aldın bonus taleptenmien fazla 590 oldu 600 bile olmadı. Dede farmda boyna çarpan atıyor ama hepsi boşa. sağlık olsun ne diyelim.
Deneme ile cekin site normalde dolandırıcı site haberiniz olsunDestek Bonus talebe yönlendiriyor bağlandım ben
Bonus talepten. Ama biraz uzun sürdüBonusu canlıdanmı aldın bonus taleptenmi
Nasıl becerdin la. Ben 500 ü 600 yapamadımsiteye ne zamna üye oldum bilmiyorum girdim baktım üyeliğim var bonusta var 5000 yaptım çekim verdim şimdi bakalım sonucu yazarım
Ekli dosyayı görüntüle 697285
valla sürekli freespin verdi olacağı varsa oluyor bakiyeyi düzeltip çekimi beklemeye aldılar yatıracaklar herhaldeNasıl becerdin la. Ben 500 ü 600 yapamadım
Yatırırlar sıkıntı olmaz. Tebrik ederim. Hangi oyunu oynadın kardeşim ? Ben dedeyi 10 liradan farmladım bir şey çıkmadıvalla sürekli freespin verdi olacağı varsa oluyor bakiyeyi düzeltip çekimi beklemeye aldılar yatıracaklar herhalde