- 453
- 166
- 43
Ödeme açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum mesut can Eray paylaşım yapmış siteyiödedi mi dost
Ödeme açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum mesut can Eray paylaşım yapmış siteyiödedi mi dost
kanka afedersin koyum mesut a can a eray a . yayıncılar parasını alır çekilir kenara zaten döndüremedik bonusu 75 tur big bass tur attı 1 kez spine girecek gibi bile olmadıÖdeme açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum mesut can Eray paylaşım yapmış siteyi
Yavaşlar bizde bekliyoz halaÇekim verildi gelirse yazicamEkli dosyayı görüntüle 532015
Hiç umudum yok ama gelrceginden bakalımYavaşlar bizde bekliyoz hala
Öder de uzun sürer gibiHiç umudum yok ama gelrceginden bakalım
Valla bende mi sorun dedim 190 cevrim vardi 190lik oynadim hala 100 vardi zar zor bitiyorçekim verildi bonus sayaç bozuk 5 kat degil 10kat cevrim yaptim anca doldu 500tl lik cevirdim tokatci bir site cekim verdik ama umudum yokEkli dosyayı görüntüle 532018
tokatci site bro cekim verdim ama gelmez 5x diyor ama saydim üşenmedim wc de takilirken tam 519tl lik oyun oynadim anca bitti 😂Valla bende mi sorun dedim 190 cevrim vardi 190lik oynadim hala 100 vardi zar zor bitiyor
Nasıl yapıyorlarki sistem oto deel mi cevrimi sayantokatci site bro cekim verdim ama gelmez 5x diyor ama saydim üşenmedim wc de takilirken tam 519tl lik oyun oynadim anca bitti 😂
Evet 1 saat oldu çekim gelmedi ayrıca 5 den bigg bçekim verildi bonus sayaç bozuk 5 kat degil 10kat cevrim yaptim anca doldu 500tl lik cevirdim tokatci bir site cekim verdik ama umudum yokEkli dosyayı görüntüle 532018
hayır ödeme gelmedi cacık site gibi duruyorödedi mi dost
oto ama 5x degil 11x den aşa degil dümenden 5 kati yazmişlarNasıl yapıyorlarki sistem oto deel mi cevrimi sayan
Big bass hocamÇevrimi yapabilen arkadaşlar hangi oyunlarda yaptınız yazarsanız seviniriz