- 1,607
- 1,435
- 113
içinden geçeni yapmssn pişman olmasın umarım
45.ci dakikada Korner 2--1 bu degismedigi surece gol sirasi -w2 de.Eger kormer 3-1 olursa Konya ikk golu %100 atar.Babayi yenecek.18.30 ilk maci ve Tek mac iddaada oynaniyor.İlk Yari/Maç Sonu: 0/2 yada 2/2 olarak dün gece yazdim buraya yukarida..Ekli dosyayı görüntüle 77546
Bana niye yükseliyosun birader kendi tahminimi söyledim, kendin ne yazıp çiziyosanda yap yani öyle babayı flan diyip terbiyesizlik yapmana gerek varmıydı?Babayi yenecek.18.30 ilk maci ve Tek mac iddaada oynaniyor.İlk Yari/Maç Sonu: 0/2 yada 2/2 olarak dün gece yazdim buraya yukarida..Ekli dosyayı görüntüle 77546
sağlık olsun kardeşm bende bozma demiştim ben mümkün olduğunca bozma olmayan sitede oynuyorum sonra pişman oluyor insan bozsaydım bozmasaydım diyeBozduguma pısmanın kasa 0 suan bozmasaydım 3 k treke kalıorduEkli dosyayı görüntüle 77559
3 bin den ettı kralsağlık olsun kardeşm bende bozma demiştim ben mümkün olduğunca bozma olmayan sitede oynuyorum sonra pişman oluyor insan bozsaydım bozmasaydım diye
Sana dedik dost bozma diyeBozduguma pısmanın kasa 0 suan bozmasaydım 3 k treke kalıorduEkli dosyayı görüntüle 77559
Haklıymıssın 3 bın cepteydiSana dedik dost bozma diye
Ben de risk al demistim.En kotu son maca kaldigin icin bile simdi 1500 rahat cash out olurdu.Bozdurduktan sonra miktari artirdin miHaklıymıssın 3 bın cepteydi
Gecmis olsun uzuldum gercekten0ladım
Aynen gs 1.0 one gecse 2.500e bozardımGecmis olsun uzuldum gercekten
Babayi gordunmu la terbiyesiz ağzı olan konuşuyoBabayi yenecek.18.30 ilk maci ve Tek mac iddaada oynaniyor.İlk Yari/Maç Sonu: 0/2 yada 2/2 olarak dün gece yazdim buraya yukarida..Ekli dosyayı görüntüle 77546