- 1,432
- 323
- 83
Direkt yüzüme kapatıyor
Başkan doğrulama alanında general yazısı var oraya yaz
Genele tıkla orda 1. Doğrulama var
Başkan senin için gene konuştum dediği su çekimin banka havalesinde yaptığın hatadan dolayı reddedilmiş sürekli yanlış yaptığın için 180 dk kısıtlama getirilmiş 180 dakika sonra kendi adına olan bankaya havale ile çekebilirsiniz dediHemen kapatiyo
Dostum yeminle kendi hesabima çekiyorumBaşkan senin için gene konuştum dediği su çekimin banka havalesinde yaptığın hatadan dolayı reddedilmiş sürekli yanlış yaptığın için 180 dk kısıtlama getirilmiş 180 dakika sonra kendi adına olan bankaya havale ile çekebilirsiniz dedi
Başkan çekimi hangi yöntem ile yaptınDostum yeminle kendi hesabima çekiyorum
Fast Eftyi seciceksin orada anindapay var oradan çekim yaparsan sorun olmaz bı dahakine başkanDostum yeminle kendi hesabima çekiyorum
Fast havaleBaşkan çekimi hangi yöntem ile yaptın
Max 2 k çekimBenim hesap 2500 oldu 250 yatırıp kaç çekeceğiz tam olarak arkadaşlar
Başkan şimdi şunu yapicaksin kendi banka hesabına fast EFT ile anindapay üzerinden kusuratsiz çekim yap bu sefer gelir çünkü bakiyeni silmediler ben bağlandığmda 180 dakika sonra çekebilirsiniz dediler dediğimi yap bu sefer öderFast havale
Kusurat kalmadı 1500 e denk getirdimBaşkan şimdi şunu yapicaksin kendi banka hesabına fast EFT ile anindapay üzerinden kusuratsiz çekim yap bu sefer gelir çünkü bakiyeni silmediler ben bağlandığmda 180 dakika sonra çekebilirsiniz dediler dediğimi yap bu sefer öder
Sende şöyle bir hata oluşmuş ilk çekimin hatalı olduğu icin çekim kısıtlaması getirilmiş sürekli çekimlerin bu yüzden reddedilmişMax 2 k çekim