Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bigwino 213 TL Deneme Bonusu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
718
93
Genele tıkla orda 1. Seviye Doğrulama var orayi yaptın mı

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
718
93
Başkan senin için gene konuştum dediği su çekimin banka havalesinde yaptığın hatadan dolayı reddedilmiş sürekli yanlış yaptığın için 180 dk kısıtlama getirilmiş 180 dakika sonra kendi adına olan bankaya havale ile çekebilirsiniz dedi

Ekli dosyalar

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,432
323
83
Başkan senin için gene konuştum dediği su çekimin banka havalesinde yaptığın hatadan dolayı reddedilmiş sürekli yanlış yaptığın için 180 dk kısıtlama getirilmiş 180 dakika sonra kendi adına olan bankaya havale ile çekebilirsiniz dedi
Dostum yeminle kendi hesabima çekiyorum

Talihli07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
771
756
93
Benim hesap 2500 oldu 250 yatırıp kaç çekeceğiz tam olarak arkadaşlar

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,432
323
83
Dostum özele bı ss atarmisin çektiğin yöntemi

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
718
93
Başkan şimdi şunu yapicaksin kendi banka hesabına fast EFT ile anindapay üzerinden kusuratsiz çekim yap bu sefer gelir çünkü bakiyeni silmediler ben bağlandığmda 180 dakika sonra çekebilirsiniz dediler dediğimi yap bu sefer öder

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,432
323
83
Başkan şimdi şunu yapicaksin kendi banka hesabına fast EFT ile anindapay üzerinden kusuratsiz çekim yap bu sefer gelir çünkü bakiyeni silmediler ben bağlandığmda 180 dakika sonra çekebilirsiniz dediler dediğimi yap bu sefer öder
Kusurat kalmadı 1500 e denk getirdim