Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bigwino 213 TL Deneme Bonusu

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,439
335
83
Başkan şimdi şunu yapicaksin kendi banka hesabına fast EFT ile anindapay üzerinden kusuratsiz çekim yap bu sefer gelir çünkü bakiyeni silmediler ben bağlandığmda 180 dakika sonra çekebilirsiniz dediler dediğimi yap bu sefer öder
Peki IBAN yazarken TR koydunmu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
739
93
Bak böyle demislerdi
Evet ama sonuçta sonradan reddettiler şuan bakiye hesaptaysa sorun yok başkan banka hesabından ibani olduğu gibi kopyala yapıştır parayı çek çünkü diğer konuyla bu konuyu göz gezdirdim herkez parasını çekmiş büyük ihtimal dediğim gibi kısıtlama ve hata yüzünden böyle oldu kısıtlama kalkınca dediğim yontem ile dene öderler

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,439
335
83
Evet ama sonuçta sonradan reddettiler şuan bakiye hesaptaysa sorun yok başkan banka hesabından ibani olduğu gibi kopyala yapıştır parayı çek çünkü diğer konuyla bu konuyu göz gezdirdim herkez parasını çekmiş büyük ihtimal dediğim gibi kısıtlama ve hata yüzünden böyle oldu kısıtlama kalkınca dediğim yontem ile dene öderler
Sende ugrastin dostum sonsuz teşekkürler

rockreffer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
26
18
sweette 1300 yaptim 250 yatirim yaptim cekim talebi verdim iptal edip sadece 250yi birakmislar kural ihlali felan yok sadece sweet oynadim

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,149
2,679
113
sweette 1300 yaptim 250 yatirim yaptim cekim talebi verdim iptal edip sadece 250yi birakmislar kural ihlali felan yok sadece sweet oynadim
Screenshot_2025-01-22-15-50-35-595_com.android.chrome.jpg
Bakiye 2152 oldu slotta çekim için 250;mi yatıracağız ve Payfix çekim var mı?

dsezgin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
59
35
18
Dün almıştın bonusu kasayı 1580 yaptım para yoktu yatırımı yapamadım bugün yaptım çevrimi yaptım çekim talebi verdim 1700 lira az önce geldi ödeme ilaç oldu ilaç paylaşan arkadaş sağolasın:)

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,149
2,679
113
Dün almıştın bonusu kasayı 1580 yaptım para yoktu yatırımı yapamadım bugün yaptım çevrimi yaptım çekim talebi verdim 1700 lira az önce geldi ödeme ilaç oldu ilaç paylaşan arkadaş sağolasın:)
Aynı durumdayım şu an.
Bakiye 2152₺
Yarın 250 atıp çekeceğim.
Çekim için hangi yöntemi kullandın?
Payfix serbest mi?