- 488
- 383
- 63
bakiye 8k oldu tc kimlik ön arka foto istiyolar 2k için gereksiz beyler oynamayın bosuna
dostum sadece seviye 1 doğrulamayı yapıp mı çekimverdin benden tc ön arkafoto istiyolar250 yatırıp çekim verdim şuan beyler. Gelirse haber ederim
Ben kullandım sporda kaybettim dostKnk bana ip dedi bakiyeyi sildi uzak dur bence
Anten 100 kişiden fazla insan çekim yapmış kimsede hata yok sende varsa niye 100 adam site adamı oluyorda sen sütten çıkmış akkasik oluyorsun 50 tane hesap acarsan bı zahmet cektirmesinlerDolandirici orospu cocuklari sakin yatirmayin burda cektim diyen adamlarin hepsi bu sitenin elamani giz gire bizi sikiolar 250 250 topluorlar
Yapıyor dost ben çekmiştim buradan ilk acildiginda 2290 bakiye yaptım 250 yatırdım 2000 çektimBeyler ödeme yapıyorlar mı ona göre yatırım yapacam
Benden istememislerdi dost sadece seviye bir doğrulama yaptım.. hickimseyle konuşmadım destekle felan 2290 olunca bakiye 250 yatırdım bir kat çevirdim 2550 olarak çekim verdim on dakika sonra çekimi iptal edip bakiyeyi 2000 e sabitlemisler yeniden çekim verdim payfixle on dakika da ödedilerdostum sadece seviye 1 doğrulamayı yapıp mı çekimverdin benden tc ön arkafoto istiyolar
Dün çektim 2000 bin kardeşim.oduyor iki kere iptal etti sonra arama yapıyor senmisin diye teyit için sonra hemen ödüyor
kral 213 tl denemei 1800 tl yaptık ödeme yaparmı 250 tl yatırsamÖnceden 1500 yatirim sarti vardi 3500 cektim saglam odeme yapiyor hile hurda olmadigi surece
Ödüyor denehay başlim böyle işe ben sgitim rulette 1800 tl yaptım spor yada slot gecerli diyor
boşuna giti para sevdik durduk yere
İNŞALLAH KRAL DENİCEM BİRÖdüyor dene
TeşekkürlerDirekt yüzüme kapatıyor
TeşekkürlerPeki IBAN yazarken TR koydunmu