- 436
- 96
- 28
İptal etti tekrar talep verdim destek tıklanılmıyor açılmıyor neden acaba ödeme alanlar varmı30 dkya gelir
İptal etti tekrar talep verdim destek tıklanılmıyor açılmıyor neden acaba ödeme alanlar varmı30 dkya gelir
İptal etti destek tıklanılmıyor tekrar talep verdim ödicekmi acaba ödeme alan varmıGelince haber etsene knk
1500 çek niye 2000 çekmişsin?İptal etti tekrar talep verdim destek tıklanılmıyor açılmıyor neden acaba ödeme alanlar varmı
2000çekebilirsin dedi de ödeme daha gelmedi iptal ettiler destek giremiyorum ödicekmi acaba1500 çek niye 2000 çekmişsin?
Öderler multi değilsen2000çekebilirsin dedi de ödeme daha gelmedi iptal ettiler destek giremiyorum ödicekmi acaba
Multi değilim destek kapalı iptal ediyor çekimÖderler multi değilsen
Destek açıkmı sende
Sen çektin miÖderler multi değilsen
yok kral açık değil. kayıt olurken açıktı yarım saat önce.Destek açıkmı sende
Bişey yazmıypmu knka iptal yerindeDestek açıkmı sende
Nerden bakacamBişey yazmıypmu knka iptal yerinde
Yazıyor dekont istiyor destek kapalı destek bağlan dıyor kapalı ama destekBişey yazmıypmu knka iptal yerinde
Bende de çekim iptal ediyor destekte kapalıyok kral açık değil. kayıt olurken açıktı yarım saat önce.
Ana para çevrimi yapıp havale yöntemiyle çekim yapacaksınız bana öyle demişti canlı destekBende de çekim iptal ediyor destekte kapalı
Bende de çekim iptal ediyor destekte kapalı
Çekim geldidestek açıldı knka bende