- 1,157
- 558
- 113
Hahhaha ulan hiç güleceğim yoktu varya@Umutks41 a emanet et 1 saat sonra sıfır olarak geri alırsın hocam
Hahhaha ulan hiç güleceğim yoktu varya@Umutks41 a emanet et 1 saat sonra sıfır olarak geri alırsın hocam
Teşekkürler başkanOyun iynayacaksa kesinlikle laptop almayin. Piyasa geregi 4 k lik laptoplar 7 - 8 civarinda. 5k ya bi kasa toplatin 2 binede temiz bir monitör alin tamamdir. Sistem tavsiyesi istersen bir iki video birakabilirim ama onlarda stokta olmuyor. Hazir sistemler var onlara bi goz at. Sadece kasa monitor ekipman haric.
Oneri olarakta su gozume takildi
Phantom 4060 Ti | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Başkan sordum şimdi riot valorant dedi öyle birşeymiş bide cs go oynuyormuşoynadığı oyunları da öğrenirsen çok iyi olur usta 1-2 tane söyle ki ona göre pc bakıyım bende yeni aldım ilgim var bu konulara mutlaka yaz
Riot Dediği Loldür Onun için 2 bin tllik pc bile İş görür ama valorant Yüksek kapasite pc istiyor Zaten laptop alma Masa üstü al oyun bilgisayarı oluyo hem daha ucuz hem daha iyi oyunlar için laptopta Oyun oynanmaz Masa üstünü daha çook severBaşkan sordum şimdi riot valorant dedi öyle birşeymiş bide cs go oynuyormuş
Tamamdır başkan cansın leptopu kesin sildim aklımdan bi masaüstü bakmak lazımRiot Dediği Loldür Onun için 2 bin tllik pc bile İş görür ama valorant Yüksek kapasite pc istiyor Zaten laptop alma Masa üstü al oyun bilgisayarı oluyo hem daha ucuz hem daha iyi oyunlar için laptopta Oyun oynanmaz Masa üstünü daha çook sever
he tamamdır bende de aynı oyunlar var evet masaüstünde de her zaman daha iyi performans alırsın laptop yerine mutlaka masaüstü al öncelikle hazır toplanan sistemler var onlarda çok iyi bende ayarlayabilirim. bütçen bu oyunları oynamaya fazlasıyla yeter hele ki masaüstü alıcaksan ...Başkan sordum şimdi riot valorant dedi öyle birşeymiş bide cs go oynuyormuş
Valorant ta RİOT yapımı öncelikle dost. LOL den bahsetmemiş ayrıca Valorant sistem gereksinimleri de gayet düşük minimum 4 milyarlık bir pc de bile rahatlıkla oynatırRiot Dediği Loldür Onun için 2 bin tllik pc bile İş görür ama valorant Yüksek kapasite pc istiyor Zaten laptop alma Masa üstü al oyun bilgisayarı oluyo hem daha ucuz hem daha iyi oyunlar için laptopta Oyun oynanmaz Masa üstünü daha çook sever
pc fiyatları düşmesi çok zor benim aldığım pc bile 1 ay geçmeden 700 tl değerlenmişti o yüzden dolarda hazır tavan yapmamışken alması daha mantıklı gibiHocam . Pc fiyatları şuan için çok uçuk . Laptop ve masaüstü aynı özelliklerde pc ler nerden baksan arada 1000 tl oynar. Kullanım acısından masaüstü tercih edilir . Bazı arkadaşlar laptoplar oyun için falan uygun değil yazmış çok iyi gaming laptop vardır . Neyse sen masaüstü bak . 6 7 bin arası özellikler için Aşağı da ortalama fiyat bu .
Özellikler :
-Ryzen 5 veya 3( amd oyun grafik performansı için daha iyi )
- Geforce gtx 1650 ( yüksek performanslı ekran kartı . Ekran kartı değişebilir ben örnek yazdım )
- 8 16 gb ram
- gaming anakart m2 desteği olanlar.
-512 gb ssd( yüksek veya daha az kapasiteli de alınabilir . )
Aynen 1 ay sonrada kasarValorant ta RİOT yapımı öncelikle dost. LOL den bahsetmemiş ayrıca Valorant sistem gereksinimleri de gayet düşük minimum 4 milyarlık bir pc de bile rahatlıkla oynatır
valorantta kasmaz dost neyse bütçemiz 7-8 zaten güzel bir masaüstü için ideal bir bütçeAynen 1 ay sonrada kasar
Aynen ben almasın demiyorum . Fiyatlar bu vakitten sonra düşmez . Imkani ve ihtiyacı olan alsın tabiki .pc fiyatları düşmesi çok zor benim aldığım pc bile 1 ay geçmeden 700 tl değerlenmişti o yüzden dolarda hazır tavan yapmamışken alması daha mantıklı gibi