- 5,697
- 2,354
- 113
Dostlar herkese merhaba 25-30 k arası nakitim var. Yigenin için bilgisayar toplicam. Anlayan birisi varsa eğer bu miktara neler alırsan parça olarak 5-6 sene kadar götürür beni . Yardımcı olursanız çok sevinirim
İ5 13 yada 14. Nesil bir işlemci en az 16 gb ram DDR5 4800mhz yaza 5200 mhz ekran kartı rtx 4060dan aşağı alma 8 Gb oda bütce yeterse mutlaka i5 yerine i7 13650 al. SSD olarakta 1 TB disk iş görür ama bütcen kısıtlı olmasa daha yüksekleri alabilirsinDostlar herkese merhaba 25-30 k arası nakitim var. Yigenin için bilgisayar toplicam. Anlayan birisi varsa eğer bu miktara neler alırsan parça olarak 5-6 sene kadar götürür beni . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Güzel bi pc için nerden baksan ekran kartı zor alırsın işlemcisi kasası derken of ofDostlar herkese merhaba 25-30 k arası nakitim var. Yigenin için bilgisayar toplicam. Anlayan birisi varsa eğer bu miktara neler alırsan parça olarak 5-6 sene kadar götürür beni . Yardımcı olursanız çok sevinirim
ne oynuyor kaç yaşında ?Dostlar herkese merhaba 25-30 k arası nakitim var. Yigenin için bilgisayar toplicam. Anlayan birisi varsa eğer bu miktara neler alırsan parça olarak 5-6 sene kadar götürür beni . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Minecraft veya vs go oynuyor arada pubgne oynuyor kaç yaşında ?
O zaman toplarsın bu oyunları çoğu kaldırırMinecraft veya vs go oynuyor arada pubg
Toplama sahibinden al direk sağlam bilgisayarlar varDostlar herkese merhaba 25-30 k arası nakitim var. Yigenin için bilgisayar toplicam. Anlayan birisi varsa eğer bu miktara neler alırsan parça olarak 5-6 sene kadar götürür beni . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bakayım hacim tesekkurlerhttps://www.itopya.com/kuark-dual-a...060-dual-oc-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m_h26657 çok üst düzey aramıyorsan ben bunu kullanıyorum , lol valo cs 2 dota knight online rahatlıkla oynatıyor