Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisayardan Anlayan Dost Lazım

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Screenshot_2021-01-22-01-58-32-446_com.sahibinden.png
Açıklamaya da bunu yazmış ;

Bilgisayarımı yeni seri almak için satıyorum. İlk halinin üzerine +2GB RAM ve normalde HDD olan Hard diski 256GB SSD ile değiştirilmiştir. Bu yüzden oldukça hızlı çalışmaktadır. Bu nedenle kısmen ısınma sorunu yaşasa da başlıkta belirttiğim gibi Frisby soğutucu yanında verilecektir. Böyle olduğunda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Zaten güncel her gün kullandığım bir cihaz. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Son fiyattır.

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Baktım hocam. Isınma sorunu 2. El alıyorsan başına gelir yazmış arkadaşta ne kadar çok ısındığı önemli. Fazla ısınırsa fan sürekli çalışır ses yapar rahatsız eder bir süre sonra. Şöyle diyim sana sorunsuz olsun ekran kartı 2 değil 1 olsun ram 6 değil 4 olsun ama işlemci i5 altına inme. Ssd çok çok şart değil önemli olan cihaz stabil calissin yorgun olmasın. Çok teknik detaya girmek istemiyorum i5 diyorum ama nesil olayı var i5 1. Nesildir i3 son nesildir i3 de alınır. Ram olayına çok takılma işlemci değiştiremezsin ama ram 4 de olsa seni götürür istersen 4 daha alır 8 de yaparsın rama çok takılma.

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Baktım hocam. Isınma sorunu 2. El alıyorsan başına gelir yazmış arkadaşta ne kadar çok ısındığı önemli. Fazla ısınırsa fan sürekli çalışır ses yapar rahatsız eder bir süre sonra. Şöyle diyim sana sorunsuz olsun ekran kartı 2 değil 1 olsun ram 6 değil 4 olsun ama işlemci i5 altına inme. Ssd çok çok şart değil önemli olan cihaz stabil calissin yorgun olmasın. Çok teknik detaya girmek istemiyorum i5 diyorum ama nesil olayı var i5 1. Nesildir i3 son nesildir i3 de alınır. Ram olayına çok takılma işlemci değiştiremezsin ama ram 4 de olsa seni götürür istersen 4 daha alır 8 de yaparsın rama çok takılma.
Hocam öyle araştırmayı sevmiyorum , bilgim de yok..bu attığım laptop alınırmı ne diyorsun benim işi görür heralde? Isınma sorununda bişi olmaz fan varsa.. odamda kullanacağım, takınca çalışır oda

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Hocam öyle araştırmayı sevmiyorum , bilgim de yok..bu attığım laptop alınırmı ne diyorsun benim işi görür heralde? Isınma sorununda bişi olmaz fan varsa.. odamda kullanacağım, takınca çalışır oda
Nerde oturuyorsun hocam pendik taraflarindami bakayım ona göre varsa daha uygunu ilan atayım yoksa ona bakarsın

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Sitelerde sekme açarken falan takılma veya 2 saatte açılması gibi durumlar istemiyorum. Yani pc açılsa benim istediğim olmuş olmuyor dostum :)
kardeşim bu dediklerini eski pc olmadığı sürece hiçbiri yapmaz söylediklerin bilgisayarı en basit unsurları yeni doğmuş bir çocugu yeni alacağın pc gibi düşün ve rahat ol sen 4 bine bi bilgisayar al 0 . bu dediklerini yaparsa ben alıcam aynı fiyata o pc yi elinden :)

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
kardeşim bu dediklerini eski pc olmadığı sürece hiçbiri yapmaz söylediklerin bilgisayarı en basit unsurları yeni doğmuş bir çocugu yeni alacağın pc gibi düşün ve rahat ol sen 4 bine bi bilgisayar al 0 . bu dediklerini yaparsa ben alıcam aynı fiyata o pc yi elinden :)
Önceden Casper Nirvana kullandım memnun değildim.. sayfa açarken donmalar, ağırlıklar.. YouTube den birşey açarken kasmalar falan oldu..ssd vardı ve iyi laptop du..o gibi durumları yaşamak istemiyorum

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Önceden Casper Nirvana kullandım memnun değildim.. sayfa açarken donmalar, ağırlıklar.. YouTube den birşey açarken kasmalar falan oldu..ssd vardı ve iyi laptop du..o gibi durumları yaşamak istemiyorum

bunu al iddaadan para tutturursan bide 4 gb ram alırsın almazsanda sorun yok kullan istediğin gibi

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Hocam bu iyi gibi duruyor. Hem sıfır hem 4000₺ .indirime girmiş .ama ekstra ram alırsam ben takamam..anlamam o işlerden..benim işimi görürmü bu, nette gezinmek , donmadan maç izlemek falan
Hocam su anda 4000 tl ve üzeri alacağın her laptop ile nette rahatca gezinirsin, mac da izlersin, p*rno da izlersin HD hemde kesintisiz için rahat olsun. Güzel cihaz indirime de girmis. 2. El alirsan hem içine sinmez hemde bin tane sorun çıkar. Sifir mis gibi tertemiz kullanırsın yıllarca sorunsuz.

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Hocam bu iyi gibi duruyor. Hem sıfır hem 4000₺ .indirime girmiş .ama ekstra ram alırsam ben takamam..anlamam o işlerden..benim işimi görürmü bu, nette gezinmek , donmadan maç izlemek falan
herhangi bir bilgisayarcıya söylesen o halleder işçilik alır 20-30 o kadar ya dediğim gibi aslında ram bile almana gerek yok için rahat etsin diye söyledim 2. ele falan bulaşma attığım pcyi al gönül rahatlığıyla kullan kardeşim hayırlı olsun

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
herhangi bir bilgisayarcıya söylesen o halleder işçilik alır 20-30 o kadar ya dediğim gibi aslında ram bile almana gerek yok için rahat etsin diye söyledim 2. ele falan bulaşma attığım pcyi al gönül rahatlığıyla kullan kardeşim hayırlı olsun
Sağol dostum

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,485
2,809
113
Güvenilir bir PC ci olması lazım yoksa ram alanlar var içinden 🥴

knylmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
195
44
28
hocam oyun oynamıyorsan zaten sıkıntı olmaz bi 0 pc işini görür gir hepsiburadaya takıl

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Hepsiburada dan alınca hazır mı geliyor direk açıp kullanabiliyor muyuz, ve şarj falan geliyor mu yanında