- 5,077
- 3,448
- 113
Temiz binliram var kumardan kazandim 😁
Benden 2.5 K çalışırTemiz binliram var kumardan kazandim 😁
Varmi 3 veren açık arttirmayla satcaz simdi dost 😁Benden 2.5 K çalışır
3Varmi 3 veren açık arttirmayla satcaz simdi dost 😁
bir arkadaşa lazim
10 k teklif veriyor da satmam aga öldürmüşler iyice zaten 24 e aldım aynenSistem güzel 20 altı fiyat söyleyen bu işten alamıyordur sen onu 24 e aldın ama son 3 ayda laptop fiyatları yüzde 50 arttı 4060x ekran kartı olan bi laptopsa masaüstüyse bi tık altı olabilir 3 5 k... 10k ya felan satma sakın
çok var letgoda attım da soran cıkmadı hiçLetgoya koy hızlı gider dost
yok nakit kes para aldım direk ince hesaptanSoylu AVM tarzı bir yerden elden taksitler almıştır
neden pekiBu bilgisayarı 1000 liraya bile almazlar satamassin anca
attım 1 aydır yazan yok dostYeri ledgo galiba
Thanatos V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistemİ3 islemciye 2. El olup para veren maldir
Yine edeceği 5000 i7 tb bilgisayarlar bile şuan satmiyor insanlar ya çok düşük profilde bilgisayar alıyor ya çok iyi ortası kalmadı bu işin laptopta masaüstü yine öyle böyle toplanıyor.Bende i7 12 nesil var 3 ay önce aldım pişmanim biraz daha beklemedigime çöp yani benim içinThanatos V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem
Olur dost arastır irtibata geç istersenBen alayım araştırayım iyiyse.
Yani valorant bilmem ne oynuyorum güncel oyunları kaldırıyorBen alayım araştırayım iyiyse.
soylu AVM diye site var ya oradan aldı muhtemelen krediylePC ile aram yok ama şuan sıfırı 10 k ise bu arkadaş nasıl 24 kya almış olabir kafamda deli sorular
Ben hiç oyun oynamam. Cumartesi pazar maçlarına sana para çıkışı olur) en geç ödeme cumartesi olur. Anlasabilirsek. Evde Netflix için, maç izlemek için alabilirim. Oyunla hiç aram yok.Yani valorant bilmem ne oynuyorum güncel oyunları kaldırıyor