Kral para benim olmadığı için rahat konuşuyom bakma bana senhayatında kaç kere cebinde son 25 bin lira para varken blackjacke girip 25 bin basıp sonra 50 bin bastın Allah aşkına bana bunu lütfen söyler misin
Kral para benim olmadığı için rahat konuşuyom bakma bana senhayatında kaç kere cebinde son 25 bin lira para varken blackjacke girip 25 bin basıp sonra 50 bin bastın Allah aşkına bana bunu lütfen söyler misin
Cebinde 5 kuruş yok millete akıl dağıt g. ZekalıOssuruk benmi konu açtım. Cok hoşuna gittiyse at bana oynayalım
25 k yı bugün fener maçına atletic bilbao ya 5.5 üst korner kullanır de. ölüsü 2 ganyandır. 50 k al dua etHaftaya Cuma gününe kadar 100k ödeme yapmam lazım.
Kasa 25k. Bu para nasıl 100k olur?
Kredi vs. hiç bi şey çıkmıyor.
Borç harç da bulamiyorum.
Holigana 10k aticam özel oranlar için
Bi fikir verebilecek var mi ? Riskli olabilir para getirsin yeter.
Olacak olunca her türlü oluyor paranın hepsini riske atma yeri geliyor 500 TL 150 bin oluyor ufak ufak farklı siteleri dene sabırlı ol illa ki bi yerden yüksek x denk gelecektirHaftaya Cuma gününe kadar 100k ödeme yapmam lazım.
Gecen ay 5 k kaybettim daha da borsaya girmem slot gibi bir sey ya aviator oynuyoruz gibi sankiButun gun gozle takip et İzole 100x de al sat yap.
Coin gözle halka arz.
Hepsinde risk varHe elindekinden de olsun. Aviator diyor. Allah akıl fikir versin
Ben de 1 k yı 50 yapmaya çalışicam bugün dost. Casiveraya atip freebet alicamGecen ay 5 k kaybettim daha da borsaya girmem slot gibi bir sey ya aviator oynuyoruz gibi sanki
Benim hesabimi kapatti serefsizlerBen de 1 k yı 50 yapmaya çalışicam bugün dost. Casiveraya atip freebet alicam
Kanka short ya da long alacaksin takip edeceksin hep yukselsin demiceksin kar yapinca cekceksin. Ki buyuk para da buyuk kazandirir ki riski de var tabiGecen ay 5 k kaybettim daha da borsaya girmem slot gibi bir sey ya aviator oynuyoruz gibi sanki
Cs go mu oynuyoz rush bKanka short ya da long alacaksin takip edeceksin hep yukselsin demiceksin kar yapinca cekceksin. Ki buyuk para da buyuk kazandirir ki riski de var tabi
Niye dost ?Benim hesabimi kapatti serefsizler
hayatımda duydugum en saçma şeyRulet , her el 1 K kırmızıya at, her siyah geldiğinde bahsini 2 ye katla mutlu sona ulasacaksin
Ekstra cevrim cikarttilar ben de canli desteğe ana avrat sövdum aranma talebi olusturup arayana da ana avrat sovdum 3-4 ayri mail hesabinda sikayetvarda şikayet yazdim. Ufak bi paraydi cozuledebilirdi ama ben yokuşa sürünce ban yedimNiye dost ?
Fenere 2k attimBilboa yener 1.5 ust oyna alsana 100k
Parayı at bana 150 yaparım 50 bana 100 sana 😃Haftaya Cuma gününe kadar 100k ödeme yapmam lazım.