Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
2,415
113
ne bileyim bu kronun argoya bağlayacağını adama benziyordu
2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,378
6,022
113
Yav dusunsenize vbette slot ceviriyorsun. Şaaaaaak die saglayici jackpotu geliyor 2 milyon telee. Bitcoine asiliyorsun 100 k 100 k.
Kasa patlayincada, sen nie namaz gilmiyon sen nie guran okumuyon cahal. Gibi muhabbetler oluyor. Gerci para olsa bende bu muhabbete sarmazdim. Gozum bile gormezdi🤣

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,979
2,051
113
2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni
Hemşo tamam konu uzamasın sakin,Bonus kovalayalim :D

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
konuşma geçmişimize bir bak bakalım hangimiz iki kelimeyi yanyana getirip daha düzgün bir türkçe diksiyonla yazmış. Her cümlenden kroluk akıyor izmir hanzosu diksiyonunu düzelt önce

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Yav dusunsenize vbette slot ceviriyorsun. Şaaaaaak die saglayici jackpotu geliyor 2 milyon telee. Bitcoine asiliyorsun 100 k 100 k.
Kasa patlayincada, sen nie namaz gilmiyon sen nie guran okumuyon cahal. Gibi muhabbetler oluyor. Gerci para olsa bende bu muhabbete sarmazdim. Gozum bile gormezdi🤣
dostum param var ÇOK ŞÜKÜR de şansım yok 3 gündür :) zaman öldürüyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,378
6,022
113
dostum param var ÇOK ŞÜKÜR de şansım yok 3 gündür :) zaman öldürüyorum
Yav para oluyorda kisa sureli oluyor. Sigara filan aldikmi kendimizi karli sayiyoruz. Herhalde kumarin son evresindeyim ondandir 🤣

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
762
113
Ya hocam bi dursanıza ne didiştiniz ya isteyen puta tapsın isteyen namaz kılsın herkesin dini kendini ilgilendirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...