- 4,268
- 2,516
- 113
Bilim adamlari felsefeciler hic okumuyor demek ki😂😂😂yav he aw tamam okuyan adam daha çok müslüman olur
Bilim adamlari felsefeciler hic okumuyor demek ki😂😂😂yav he aw tamam okuyan adam daha çok müslüman olur
Ne bonusu bunlar?20 dk sonra jokerbette var dostum birde pokerbeta veriyormuş herhalde ikiside slot
Frederic dayinin biyiklari saglammisKim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - NietzscheEkli dosyayı görüntüle 238903
Tamam dost ikinizde sakin olun gereksiz birbirinizi kırmayın,hepimiz türk bayrağı altında yaşıyoruz hepimiz kardeşiz20 dk sonra jokerbette var dostum birde pokerbeta veriyormuş herhalde ikiside slot
slot joker yatırım bonusu artı spin veriyor pokerbeta da yatırım veriyor yüzde elliNe bonusu bunlar?
2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz senine bileyim bu kronun argoya bağlayacağını adama benziyordu
Hic yatirimi olmayana ne verir kanka😂slot joker yatırım bonusu artı spin veriyor pokerbeta da yatırım veriyor yüzde elli
Hemşo tamam konu uzamasın sakin,Bonus kovalayalim2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni
konuşma geçmişimize bir bak bakalım hangimiz iki kelimeyi yanyana getirip daha düzgün bir türkçe diksiyonla yazmış. Her cümlenden kroluk akıyor izmir hanzosu diksiyonunu düzelt önce2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni
dostum param var ÇOK ŞÜKÜR de şansım yok 3 gündür zaman öldürüyorumYav dusunsenize vbette slot ceviriyorsun. Şaaaaaak die saglayici jackpotu geliyor 2 milyon telee. Bitcoine asiliyorsun 100 k 100 k.
Kasa patlayincada, sen nie namaz gilmiyon sen nie guran okumuyon cahal. Gibi muhabbetler oluyor. Gerci para olsa bende bu muhabbete sarmazdim. Gozum bile gormezdi🤣
Benim dinime İnanmıyan bir kardesım yokTamam dost ikinizde sakin olun gereksiz birbirinizi kırmayın,hepimiz türk bayrağı altında yaşıyoruz hepimiz kardeşiz
Yav para oluyorda kisa sureli oluyor. Sigara filan aldikmi kendimizi karli sayiyoruz. Herhalde kumarin son evresindeyim ondandir 🤣dostum param var ÇOK ŞÜKÜR de şansım yok 3 gündür zaman öldürüyorum
aynı yatırımı olmayana ayrıcalık yok dostum pokerbeta yüzde yüz veriyordu galiba ama ilk yatırıma sponsor zaten gir bi bakHic yatirimi olmayana ne verir kanka😂
hahhha yok la ben kuyumcuyumYav para oluyorda kisa sureli oluyor. Sigara filan aldikmi kendimizi karli sayiyoruz. Herhalde kumarin son evresindeyim ondandir 🤣
Saygı duyarım dost sanadaBenim dinime İnanmıyan bir kardesım yok
Dostum