- 3,043
- 1,569
- 113
Yeni site ödeyecek olsaydı oderdi hızli bu kadar saat bekletmezdiBellide olmaz ilk 5 10 kişiye odeyebilirler güven sağlamak için yani şuan çekim veren arkadaşlara öderler diye tahmin ediyorum
Yeni site ödeyecek olsaydı oderdi hızli bu kadar saat bekletmezdiBellide olmaz ilk 5 10 kişiye odeyebilirler güven sağlamak için yani şuan çekim veren arkadaşlara öderler diye tahmin ediyorum
Benim 700 oldu bakiye yi sildiler sonra müşteri temsilcisinin dediğine göre 100 yatır hesabına gelen 500 direk çekBekleyin kimse yatırması ödeme gelirse söylerim ona göre hareket edersiniz
Yeni site ödeyecek olsaydı oder
Şuan kimse guvenemeyip para yatirmiyosa adamlar sana ödeyecek parayı bulamiyo olabilirler 😂Yeni site ödeyecek olsaydı oderdi hızli bu kadar saat bekletmezdi
Link açılmıyor kiSite neci bilmiyorum aldım ben SMS gelmiş şartlar çok basit gibi işgillendim ama bilemeyiz 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 335990 Bahsin yeni adresinden 150 tl cevrimsiz deneme bonusu kazandiniz bonusunuzu canli destekten almayi unutmayiniz https://l24.im/QZLR5c
Valla 500 lira da odemiyolarsa giden benim 100 tek olsun kral sorun yokŞuan kimse guvenemeyip para yatirmiyosa adamlar sana ödeyecek parayı bulamiyo olabilirler 😂
La bu site linki açılmıyor nedir bu olay biri yazsın Allah AllahFeda et kendini dost 🤣🤣
Odediler miBenim 700 oldu bakiye yi sildiler sonra müşteri temsilcisinin dediğine göre 100 yatır hesabına gelen 500 direk çek
Para olsa deneyecem de malesef deneyemedim kardeşOdediler mi
Hangi oyunda cevirdinValla 500 lira da odemiyolarsa giden benim 100 tek olsun kral sorun yok
150 lira deneme bonusu vermesi hiç normal değil başkan hadi 150 verdin 1000 yap 400 cek falan dersin bunlar 400 yap 100 yatır 500 cek diyo benim kasa 10 dk demedi 600 lirayı görmesi bu terslikte bi işlik var 😄Valla 500 lira da odemiyolarsa giden benim 100 tek olsun kral sorun yok
Slotdami oynuyorsunuz bizde şimdiden alalım ilerde öderse yatırır cekeriz150 lira deneme bonusu vermesi hiç normal değil başkan hadi 150 verdin 1000 yap 400 cek falan dersin bunlar 400 yap 100 yatır 500 cek diyo benim kasa 10 dk demedi 600 lirayı görmesi bu terslikte bi işlik var 😄
Slotta gateste çevirdim ben dede yagdiriyo çarpanı 😁Slotdami oynuyorsunuz bizde şimdiden alalım ilerde öderse yatırır cekeriz
Ooo site patlamış zaten göremedim nasıl bir site 100 domain açılmıyor 101 de patlamış var bı ibnelikSlotta gateste çevirdim ben dede yagdiriyo çarpanı 😁
nerede la lisanssaol dost lisansli denenir
Amkk sanki sende gram akıl var da 😂La yok aw delinin biri her ske gulen bir teneke vardı eski nicki unuttum