- 2,321
- 864
- 113
Sirket kurmuşlar mk
Bizde Benjamin çok AMG 20 dolar.Arkadaslar bitstarz.com kayit olduktan sonra 20 veya 30 degisiyor freespin eklemesi yapiyor 3 farkli slot oyununda cikan kazanci 40 kat cevirdikten sonra cekmenize izin veriyor tum oyunlarda gecerli cevirim.kayit olduktan sonra ana sayfada direk gozukuyor siteyi karistirip detaylari bulabilirsiniz Ben aldim kullandim cekmedim ceken arkadaslara hayirli olsun simdiden kripto ile cekim.
20 dolar yatirim sarti var 100 dolara kadar cekebiliyorsunuz ona gore kayit olsun almak isteyenler
Çekimin kalmaz Babacan buradaki yazılanlara fazla takılma alışmışlar bedava bonusaçekim verdim umarım gelir
genelde 10 dakika sürüyor dediler çekimlere 20 dakka oldu hadi bakalımÇekimin kalmaz Babacan buradaki yazılanlara fazla takılma alışmışlar bedava bonusa
İlk çekimde normal Babacan maillerine iletilere dikkat et kimlik onayı isteyebilirler. Sonraki çekimlerin otomatik olacak Tsars da ben çekim verdiğim anda kripto hesabım tanımlı 2 dakikayı geçmiyor. Bitstarz da aynı şekilde çalışır.genelde 10 dakika sürüyor dediler çekimlere 20 dakka oldu hadi bakalım
kimlik kartını kabul etmiyolar ehliyetimde yok 90 gün içinde verilmiş herhangi bi belgenin kanıtını istiyolar ne yapmalıyımÇekimin kalmaz Babacan buradaki yazılanlara fazla takılma alışmışlar bedava bonusa
Babacan sitenin belge yükle kısmı var. Ben kendim yükledim oradan biliyorum. Buradan da nasıl anlatırım bilemedim. Bir şekilde kaldığın yeri gösteren belge göndereceksin. Bunun sorumluluğu sana ait ona birşey diyemem.kimlik kartını kabul etmiyolar ehliyetimde yok 90 gün içinde verilmiş herhangi bi belgenin kanıtını istiyolar ne yapmalıyım
e devletten ikametgah aldım onu yolladım canlı desteğe banladım bakalım botu geçtik konuşuyoruzBabacan sitenin belge yükle kısmı var. Ben kendim yükledim oradan biliyorum. Buradan da nasıl anlatırım bilemedim. Bir şekilde kaldığın yeri gösteren belge göndereceksin. Bunun sorumluluğu sana ait ona birşey diyemem.
İkisininde hesabı yakın zamanda açılmış sirketin kralını kurmuşlar balık avlamaya çalışıyorlar para falan yatirmayin sakınİlk çekimde normal Babacan maillerine iletilere dikkat et kimlik onayı isteyebilirler. Sonraki çekimlerin otomatik olacak Tsars da ben çekim verdiğim anda kripto hesabım tanımlı 2 dakikayı geçmiyor. Bitstarz da aynı şekilde çalışır.
dur be kardeşim daha çekimim gelmedi uğraştırıp duruyolar çekimim gelsin paylaşacağım 20 dolarım içerde hala sen daha sirket kurmuşlar diyorsunİkisininde hesabı yakın zamanda açılmış sirketin kralını kurmuşlar balık avlamaya çalışıyorlar para falan yatirmayin sakın
ikametgah kabul etmiyolar kimlik kabul etmiyolar ehliyetle pasaport kabul ediyolar onu halletmeye çalışıyorum halledersem çekimim ödenecek gibi geliyo ama kesin değil ödemem binanceye yansıdığı gibi burayada ssleriyle birlikte yollarımİkisininde hesabı yakın zamanda açılmış sirketin kralını kurmuşlar balık avlamaya çalışıyorlar para falan yatirmayin sakın
Ben bu siteyi aktif kullanıyordum Babacan söylediği site dolandırıcı değil biliyorum.İkisininde hesabı yakın zamanda açılmış sirketin kralını kurmuşlar balık avlamaya çalışıyorlar para falan yatirmayin sakın
Hocam 20 dolar icin altyapimi kurduk sakamisin altyapi kuracak param olsa giderim normal site acarim zaten para kazanirim 20 dolar avinami cikicazİkisininde hesabı yakın zamanda açılmış sirketin kralını kurmuşlar balık avlamaya çalışıyorlar para falan yatirmayin sakın
valla kral şuanda sıkıntı çekiyorum kycyi geçemiyorum her türlü şeyi deniyorum onaylamıyorlarHocam 20 dolar icin altyapimi kurduk sakamisin altyapi kuracak param olsa giderim normal site acarim zaten para kazanirim 20 dolar avinami cikicaz
Egliyet gonder kral varsavalla kral şuanda sıkıntı çekiyorum kycyi geçemiyorum her türlü şeyi deniyorum onaylamıyorlar
Çok ilginç ben kimlikle direkt onay aldım.çevirmeden bile ehliyetsiz çıkabiliyorum allahın sitesinden ehliyetsiz çekim yapamıyorum şaka gibi
nasıl gönderdin dostum anlamıyorum yani kimlik kartını gönderiyorum pasaport yada ehliyet istiyor bende yakın zamanda ehliyet kursuna yazıldıydım onun makbuzunu felan canlı destekle konuştum olabilir dedi yolladım ama inceleniyor ikametgah olarakta elektrik faturasını yolladım oda kirada olduğumdan elektrik faturası başkasının adına bide banka dekontu yolladım herşeyi yaptım hala bi tık yok yaniÇok ilginç ben kimlikle direkt onay aldım.