- 7,730
- 3,521
- 113
Eyvallah ciğerim 😑Neyse bol şanslar
Eyvallah ciğerim 😑Neyse bol şanslar
Eyvallah ciğerim 😑
Bol şanslar dostum gönlünce olsunİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Yok kanka yattı ama erken bozdurdumAga tenisten pek anlamıyorum gelmiş bu sanki
Agam işine karışmak gibi olmasın ama böyle 1.80-1.90 orandan 3 adım da işini görür bence kasa yüksek çünküİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Eyvallah dostBol şanslar dostum gönlünce olsun
İyi yapmışsın dostYok kanka yattı ama erken bozdurdum
Bende öyle düşünüyorum dostAgam işine karışmak gibi olmasın ama böyle 1.80-1.90 orandan 3 adım da işini görür bence kasa yüksek çünkü
SEVDiğim bir dostsun umarım kazanırsın agam buralarda olursam takiplerimBende öyle düşünüyorum dost
KıskandımSEVDiğim bir dostsun umarım kazanırsın agam buralarda olursam takiplerim
Sende öylesin dost seviliyorsunSEVDiğim bir dostsun umarım kazanırsın agam buralarda olursam takiplerim
Yeğen hoşgeldin hayranım senin pozitif enerjine geçen güzel olsunSEVDiğim bir dostsun umarım kazanırsın agam buralarda olursam takiplerim
Sağol dayım sana da güzel ve kazançlı bir akşam diliyorumYeğen hoşgeldin hayranım senin pozitif enerjine geçen güzel olsun
Eyvallah sağolasın dünkü kombine ne oldu goremedimSağol dayım sana da güzel ve kazançlı bir akşam diliyorum
Bol şanslar dostumİftardan sonra dedik ama ilk adım olsunEkli dosyayı görüntüle 324277
Tekten gitmiş sanırımEyvallah sağolasın dünkü kombine ne oldu goremedim