- 6,872
- 10,914
- 113
ahaha dep kacırmıs bir deİlk yarı penaltı kaçırmış bu aveller
ahaha dep kacırmıs bir deİlk yarı penaltı kaçırmış bu aveller
seversin eski dost @Umutks41kayıp bonusuyla 6 liraya 6k rollingi yapcaz artık napalım
Kyo bonusuna ne gerek var mac 89 da 2 0 90+da 2 1biticekkayıp bonusuyla 6 liraya 6k rollingi yapcaz artık napalım
bu mac üst olsun kıcıma carliston biberi sokarım dostKyo bonusuna ne gerek var mac 89 da 2 0 90+da 2 1biticek
Bu lig bizden sorulur dost 90 da nasıl 2 gol attırıyom seyret sen çarlistonu vazelinlemeye başlabu mac üst olsun kıcıma carliston biberi sokarım dost
Bol şanslargelirse 1-2 kişiye dm atarım Ekli dosyayı görüntüle 167602
yarısı ne dost parayı sen alıyorsun cekim paylasım freebetini benEvet. Dost gelirse yarısına çöküyorum paranın
biberin şanslı gecesiymiş dostO değilde çarlistonu aldıramadık sana dost
Neyse dost ben yatıyorum 7 liraya cumartesi pazar 1.5 üst kombinim var 18 maç 1085 tl tutacak tutunca 3 TL atarım sana sende haftaya denersinprofil fotosu olmayan hesapları ciddiye alamıyom zaten genelde
İyi geceler dost bu kadar da iyi olma bu devirdeNeyse dost ben yatıyorum 7 liraya cumartesi pazar 1.5 üst kombinim var 18 maç 1085 tl tutacak tutunca 3 TL atarım sana sende haftaya denersin
Napim dost kalbimize söz geciremiyoruz san ada 2 tl çalışır hadi ben yatarİyi geceler dost bu kadar da iyi olma bu devirde
arv dostNeyse dost ben yatıyorum 7 liraya cumartesi pazar 1.5 üst kombinim var 18 maç 1085 tl tutacak tutunca 3 TL atarım sana sende haftaya denersin