- 42,718
- 12,609
- 113
1-0 oldu yeahhh @bjornensz
Kesınlıkle2 gelsinde ikinci yarı bizi yormasın
Bu kime dost bana mi erhanbeyin e simiDostum çok dolandırıcı olduğu için resmimizin olmadığı yer şubemiz değil buna dikkat edelim 🤣Ekli dosyayı görüntüle 131397
Sana tabiki dost 🤣Bu kime dost bana mi erhanbeyin e simi
İlginç izlemedim cidden miALLAH ASKINA IZLEYEN VAR MI MACI ILK YARININ BITTIGI YERI GÖRDÜNÜZ MÜ ARA PAS ATTILAR MURIELE TAM CEZA SAHASINA GIRECEK 1V1 HAKEM ILK YARIYI BITIRDI
Cıddımısın ızlemıodum benALLAH ASKINA IZLEYEN VAR MI MACI ILK YARININ BITTIGI YERI GÖRDÜNÜZ MÜ ARA PAS ATTILAR MURIELE TAM CEZA SAHASINA GIRECEK 1V1 HAKEM ILK YARIYI BITIRDI
İlginç izlemedim cidden mi
ya yemin ederim tam 45.00 gibi falan topu aldı atalantalı pas verdi muriel aldı 1v1 girecek ceza sahasına hakem ilk yarıyı bitirdi kafayı yicem yaCıddımısın ızlemıodum ben
İkinci yarı 3 gol daha var dost sakin olya yemin ederim tam 45.00 gibi falan topu aldı atalantalı pas verdi muriel aldı 1v1 girecek ceza sahasına hakem ilk yarıyı bitirdi kafayı yicem ya
sagdan da adam gelecek 2v1 olacaklar diger adam düdügü duyunca bırakıyor kosmayı valla şaka gibi burada ilk yarı mı biter türkiyede yapsa bir hakem şunu düdük astırırlar maç sonundaOha kaleciyle karsı karsıya %100 lük pozisyon
ilicic ve zapatayı erken alırsa oyuna atalanta gol bulur diye düşünüyorum ama ilk yarıdaki kadro devam ederse cok zor kötüydü baya atalantaBurdan da kaçmaz stres yapma atalanta atarsa tamam olur reel saldrck