Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bjornensz / Süper Lig 2’lisi

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
3.17

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Gelene gece 4 atmış Karagümrük Antalya'yı ben de beğenmiyorum 1 tane yerse 1 taneyle kalmaz o diye düşündüm
Manyıklı dostum Antalya kırılgan takım birde Ersun istifa sesleri geldi tribünden bu macda panik cıkavak gol yerse tüm gücüyle ofansif oynuvak Mac giderse ersynun ipi çekilir bu hafta o hafta olur tercihlerin güzel olur bu kupon

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,357
2,809
113
Karagümrük antalyanın 3-4 gömlek üstü rahat gelir diye düşünüyorum

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Malatya Sivas Anadolu derbisi gibidir karşılıklı goller olur genelde malatya evinde
Sheffield alt ligde iyi başladı formda gol bulur yer de üzmicek miktar dene derim. Karagümrük maçından korkma
Yazdım kenara yarın uyandıktan sonra sakin kafayla tekrar bakayım bi.
Ajax ve Atalanta maçlarına baktın mı hiç onlar hakkında ne dusunuyorsun

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Yazdım kenara yarın uyandıktan sonra sakin kafayla tekrar bakayım bi.
Ajax ve Atalanta maçlarına baktın mı hiç onlar hakkında ne dusunuyorsun
Ajax bu hafta uzak durulur gecen hafta sonu 9 attı bu haftaki rakıbi tedbir almoatır full defans yapabılır rotasyona da gıdebılır haftaya sampuyonlar ligi için Atalanta bı sene istikrarsız basladı ama bu maçla çıkışa geçer diye bekliyorum gecen hafta da kazandı dep iyi oyuncularını sattı bu sene orta sıra takımı olur.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Ajax bu hafta uzak durulur gecen hafta sonu 9 attı bu haftaki rakıbi tedbir almoatır full defans yapabılır rotasyona da gıdebılır haftaya sampuyonlar ligi için Atalanta bı sene istikrarsız basladı ama bu maçla çıkışa geçer diye bekliyorum gecen hafta da kazandı dep iyi oyuncularını sattı bu sene orta sıra takımı olur.
Ben üst düşündüm Atalanta maçına da bilemedim. Ajax çok kararsız kaldım 3.5 üst alsam mı diye. Acıması yok bunların atabiliyorlarsa atıyorlar ama rotasyon yaparlar diye çekiniyorum sadece

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Ben üst düşündüm Atalanta maçına da bilemedim. Ajax çok kararsız kaldım 3.5 üst alsam mı diye. Acıması yok bunların atabiliyorlarsa atıyorlar ama rotasyon yaparlar diye çekiniyorum sadece
Sassulo forvetlerini sattı bu sene kötüler son 4 maçda 1 gol attılar. Atalanta mantıklı 1 i. Ajax maçı ise 3.5 üst düşünüyorsan kg var daha iyi