- 6,872
- 10,914
- 113
Karagümrük cok atıp yiyen takım ofansif oynuo Antalya gecen seneki Antalya değil degans sıkıntılı ilk gol Karagümrük atarsa rahat gelırBeşiktaş'a güvenim yüksek baya ama Karagümrük korkutuyor biraz 👀Ekli dosyayı görüntüle 176184
Gelene gece 4 atmış Karagümrük Antalya'yı ben de beğenmiyorum 1 tane yerse 1 taneyle kalmaz o diye düşündümKaragümrük cok atıp yiyen takım ofansif oynuo Antalya gecen seneki Antalya değil degans sıkıntılı ilk gol Karagümrük atarsa rahat gelır
Manyıklı dostum Antalya kırılgan takım birde Ersun istifa sesleri geldi tribünden bu macda panik cıkavak gol yerse tüm gücüyle ofansif oynuvak Mac giderse ersynun ipi çekilir bu hafta o hafta olur tercihlerin güzel olur bu kuponGelene gece 4 atmış Karagümrük Antalya'yı ben de beğenmiyorum 1 tane yerse 1 taneyle kalmaz o diye düşündüm
Eyvallah dost şansımız bol olsunManyıklı dostum Antalya kırılgan takım birde Ersun istifa sesleri geldi tribünden bu macda panik cıkavak gol yerse tüm gücüyle ofansif oynuvak Mac giderse ersynun ipi çekilir bu hafta o hafta olur tercihlerin güzel olur bu kupon
Umarım dost yazdığın gibi gelsin.Eyvallah dost şansımız bol olsun
Bi Rize'ye atamadılar 1 puan verdiler onlara ya gıcığımGelene gece 4 atmış Karagümrük Antalya'yı ben de beğenmiyorum 1 tane yerse 1 taneyle kalmaz o diye düşündüm
Cok guzel kupon bol sans bjo.ben bjk macinda 3den fazla gol olir diye dusunuyordum ama takim cok yorgun o yuzden rolanti oynanabilir adana surpriz yapabilirBeşiktaş'a güvenim yüksek baya ama Karagümrük korkutuyor biraz 👀Ekli dosyayı görüntüle 176184
10 kişi Beşiktaş'a atamadilar bir de ya. Ama kacirmislardi baya da o maçtaBi Rize'ye atamadılar 1 puan verdiler onlara ya gıcığım
Bol şanslarınız olsun.
Sağol abi. Bence rotasyon yapmaz sanmıyorum Antalya maçında yaptı sayılır zatenCok guzel kupon bol sans bjo.ben bjk macinda 3den fazla gol olir diye dusunuyordum ama takim cok yorgun o yuzden rolanti oynanabilir adana surpriz yapabilir
Zürich 2.5 üst Sheffield kg var Malatya kg var değerlendir dostumSağol abi. Bence rotasyon yapmaz sanmıyorum Antalya maçında yaptı sayılır zaten
Zurich maci aklımdaydı Karagümrük maçının sonucuna göre oynayacam onaZürich 2.5 üst Sheffield kg var Malatya kg var değerlendir dostum
Malatya Sivas Anadolu derbisi gibidir karşılıklı goller olur genelde malatya evindeZurich maci aklımdaydı Karagümrük maçının sonucuna göre oynayacam ona
Yazdım kenara yarın uyandıktan sonra sakin kafayla tekrar bakayım bi.Malatya Sivas Anadolu derbisi gibidir karşılıklı goller olur genelde malatya evinde
Sheffield alt ligde iyi başladı formda gol bulur yer de üzmicek miktar dene derim. Karagümrük maçından korkma
Ajax bu hafta uzak durulur gecen hafta sonu 9 attı bu haftaki rakıbi tedbir almoatır full defans yapabılır rotasyona da gıdebılır haftaya sampuyonlar ligi için Atalanta bı sene istikrarsız basladı ama bu maçla çıkışa geçer diye bekliyorum gecen hafta da kazandı dep iyi oyuncularını sattı bu sene orta sıra takımı olur.Yazdım kenara yarın uyandıktan sonra sakin kafayla tekrar bakayım bi.
Ajax ve Atalanta maçlarına baktın mı hiç onlar hakkında ne dusunuyorsun
Ben üst düşündüm Atalanta maçına da bilemedim. Ajax çok kararsız kaldım 3.5 üst alsam mı diye. Acıması yok bunların atabiliyorlarsa atıyorlar ama rotasyon yaparlar diye çekiniyorum sadeceAjax bu hafta uzak durulur gecen hafta sonu 9 attı bu haftaki rakıbi tedbir almoatır full defans yapabılır rotasyona da gıdebılır haftaya sampuyonlar ligi için Atalanta bı sene istikrarsız basladı ama bu maçla çıkışa geçer diye bekliyorum gecen hafta da kazandı dep iyi oyuncularını sattı bu sene orta sıra takımı olur.
Sassulo forvetlerini sattı bu sene kötüler son 4 maçda 1 gol attılar. Atalanta mantıklı 1 i. Ajax maçı ise 3.5 üst düşünüyorsan kg var daha iyiBen üst düşündüm Atalanta maçına da bilemedim. Ajax çok kararsız kaldım 3.5 üst alsam mı diye. Acıması yok bunların atabiliyorlarsa atıyorlar ama rotasyon yaparlar diye çekiniyorum sadece
1 gol yemiş la Ajax 👀Sassulo forvetlerini sattı bu sene kötüler son 4 maçda 1 gol attılar. Atalanta mantıklı 1 i. Ajax maçı ise 3.5 üst düşünüyorsan kg var daha iyi