- 6,872
- 10,914
- 113
benim en cok korktugum mactı bir de amerikadaki en yüksek üst oranı olan mactı dk10da 1-1 görünce şaşırdım baya ama erken gol lanetinden korkuyorum simdi debu da gelmicekse hangisi gelcek dk 20 1-1
aynen amerikada bu tarz şeyler çok oluyor ama tarafların birinin oranı baya düşük olunca sorun olmuyor gönlün rahat olsunbenim en cok korktugum mactı bir de amerikadaki en yüksek üst oranı olan mactı dk10da 1-1 görünce şaşırdım baya ama erken gol lanetinden korkuyorum simdi de
umarım öyle olur dost. maçta korner yok pozisyon yok şut yok ama adamlar 2 tane atmayı becermisler 1 tane daha atarlar herhaldeaynen amerikada bu tarz şeyler çok oluyor ama tarafların birinin oranı baya düşük olunca sorun olmuyor gönlün rahat olsun
Son 5 dakikasını izledim ilk yarının hızlı gibiydi maç ama bilemiyorum yine de mls bile top oynama özürlüsü lig bunlar bir de 2.ligiilk yarı olmadı ama en kötü bu maçta 1 gol daha olcağına çok eminim
70 e kadar gelsınde gerılmeyekSon 5 dakikasını izledim ilk yarının hızlı gibiydi maç ama bilemiyorum yine de mls bile top oynama özürlüsü lig bunlar bir de 2.ligi
evin üst lige çıkmak için son şansı ya basıp atcak ya da kontradan yicekSon 5 dakikasını izledim ilk yarının hızlı gibiydi maç ama bilemiyorum yine de mls bile top oynama özürlüsü lig bunlar bir de 2.ligi
pardon depinevin üst lige çıkmak için son şansı ya basıp atcak ya da kontradan yicek