Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bjornensz / Tek Gole Kaldık Bakalım

Kupon Miktarı
10
Kupon Oranı
20.281

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,609
79,254
113
ben cok üseniyom bisiler hazırlamaya ya fena acım ama üsengeclik daha agır basıyor :D evde cok tembellestik yav okul acılınca yandık valla yurtta yemekle falan ugrasmak ne zor gelecek simdi
güzel manitalar varsa ben arada gelır yemek yaparım size yemınle hayatımın en zor gunlerı 8 aydır kız elıne degmedık yalovada kaymakama gidicez de bi türlü otobus parasını denkleyemedık :D

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
güzel manitalar varsa ben arada gelır yemek yaparım size yemınle hayatımın en zor gunlerı 8 aydır kız elıne degmedık yalovada kaymakama gidicez de bi türlü otobus parasını denkleyemedık :D
ahaha 8 aydır ben de bir tane kızla konusamadım adam akıllı bıktım valla evde ankarayı özledim cok fena

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,297
3,260
113
Tebrikler dost :) max çekimi vardı bonusla oynaman isabet olmuş ana paranla oynasan bir kısmı boşa gidecekti

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,776
1,664
113
bu ne la inci gibi dizmişsin maçları tebrik ederim. iyiki junior maçına bulaşmadın sağlam şike döndü :)