- 8,348
- 4,893
- 113
reıs sectıgın arkadası sole de 1 kısı mutlu uyusun bu geceCamura yatiyolar
reıs sectıgın arkadası sole de 1 kısı mutlu uyusun bu geceCamura yatiyolar
Sen yada ferdidir yazı tura atıp seçsin 🤣reıs sectıgın arkadası sole de 1 kısı mutlu uyusun bu gece
Ben olsam keşke açlıktan dayımın lokumlarını yedim sabah soracak kim yedi diyeSen yada ferdidir yazı tura atıp seçsin 🤣
ferdı daha bu sabah 15 k cekım yaptım dıyorduSen yada ferdidir yazı tura atıp seçsin 🤣
Puahahaha 10 TL payco için çekim yaptımferdı daha bu sabah 15 k cekım yaptım dıyordu
Ona para dayanmaz 5 dkda geri vermiştirferdı daha bu sabah 15 k cekım yaptım dıyordu
Ulastın mı reısBetgit suparayi yollarsa city de 3.5 ust olursa 1 dosta ulasicam dmden
Ulastın mı reıs
Çabuk unutuluyor sözlerBu tür seylerde hep seni buluyor dostum 🤣
Vereceği 100 TL bu kadar kişi takip etti ben kabul etmezdim sahsen boşver takilmaÇabuk unutuluyor sözler
DevammmVereceği 100 TL bu kadar kişi takip etti ben kabul etmezdim sahsen boşver takilma
Bu adam böyle öyle yvşk herkese aynı şeyi yapıyor millete göndereceğim diyip kelime yapıyor inanmayın buna karakteri bozuk bunun.Çabuk unutuluyor sözler
brendtfordBu adam böyle öyle yvşk herkese aynı şeyi yapıyor millete göndereceğim diyip kelime yapıyor inanmayın buna karakteri bozuk bunun.
Onun gibi kaşmerbrendtford