- 1,237
- 1,329
- 113
Oymanmaz ins hazır iki maçı yakalamışken yağmur da oynatirsa gol çıkmaz zatenBugun oynanmaz diye tahmin ediyorum. Hava bugun de yagmurlu.
Evet saha cok kotuymus su an. Facebook'da Neden iyi bir drenaj yok diye isyan ediyor Blackpool taraftari 6 ay bournemouth da kaldim. Yagmuru cok kotu İngiltere'ninOymanmaz ins hazır iki maçı yakalamışken yağmur da oynatirsa gol çıkmaz zaten
bol sans yokArkadaşlar bu maç hakkında bilgisi olan var mı yeniden oynanacak mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 128819
Neyse 22 00 a kadar bekleriz olmazsa 720 aliriz teşekkürlerEvet saha cok kotuymus su an. Facebook'da Neden iyi bir drenaj yok diye isyan ediyor Blackpool taraftari 6 ay bournemouth da kaldim. Yagmuru cok kotu İngiltere'nin
İade olurArkadaşlar bu maç hakkında bilgisi olan var mı yeniden oynanacak mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 128819
Salford macini 90 da kapattım yatti diye yarım saat sonra bi baktım ev 2 1 almış mucize olmus😄Evet saha cok kotuymus su an. Facebook'da Neden iyi bir drenaj yok diye isyan ediyor Blackpool taraftari 6 ay bournemouth da kaldim. Yagmuru cok kotu İngiltere'nin
Ins o saha da oynatmaz yoksa gol çıkmazİade olur
Dedigim gibi oynanmaz ama oynansa da karamsarliga gerek yok. Zaten sezonun yuzde 80 i yagmurda oynaniyodur. Genelde de uzun top yaptiklari icin belki yagmurun faydasi bile olur. Bence ara ara face hesaplarina bak. Henuz aciklama yapmamislar ama 1-2 saate belli olur ne olacagi.Neyse 22 00 a kadar bekleriz olmazsa 720 aliriz teşekkürler
Takipteyim sagol bilgi içinDedigim gibi oynanmaz ama oynansa da karamsarliga gerek yok. Zaten sezonun yuzde 80 i yagmurda oynaniyodur. Genelde de uzun top yaptiklari icin belki yagmurun faydasi bile olur. Bence ara ara face hesaplarina bak. Henuz aciklama yapmamislar ama 1-2 saate belli olur ne olacagi.