- 34,153
- 16,826
- 113
Oh oh @butragueno yaapar ödül alırız@butragueno başlıyor
Oh oh @butragueno yaapar ödül alırız@butragueno başlıyor
Benim ilk maç oydu ama yapıcak birşey yok bağırıyordu maç@butragueno fener karılar basketi alırdın sen az erken olsa varya ne atmışlar öyle
Laov dedim macı almayacan nie yazdırıon banaBu tümbet gerçekten baba siteymiş aga, hic oynamamıştım adamlar 5 dakkada attılar parayi ustune hediyede verdiler
Sürekli oynadığım site 290 K çekmişliğim var 10 dakika sürmemişti .bi holigan bide tümbetten oynuyorumBu tümbet gerçekten baba siteymiş aga, hic oynamamıştım adamlar 5 dakkada attılar parayi ustune hediyede verdiler
Yazdim la zaten al diye mac isteyince ah ah neyse@butragueno fener karılar basketi alırdın sen az erken olsa varya ne atmışlar öyle
Ney la Anlamadim basim kalabalık baya aqLaov dedim macı almayacan nie yazdırıon bana
maç başı 144.5 açmışlar şu maça valla para dağıtışmış perFb kadin kacti yav ilk ceyrek 50 attilar
S.arabistan gney kore iy 0.5 üNey la Anlamadim basim kalabalık baya aq
Gerçekten iyi siteymiş, betcolarin ta aq, slot felanda baya iyidiSürekli oynadığım site 290 K çekmişliğim var 10 dakika sürmemişti .bi holigan bide tümbetten oynuyorum
Roling yapın basim aegyir ugrasamam onlaS.arabistan gney kore iy 0.5 ü
Sen dun yaptinmila rolingi battinmimaç başı 144.5 açmışlar şu maça valla para dağıtışmış per
TmmRoling yapın basim aegyir ugrasamam onla
Bol şanslar
Bol şans kanka