- 8,876
- 9,607
- 113
@butragueno beni zarara koymayan tek rolcu konumunda 😃
Kara geciren dersek@butragueno beni zarara koymayan tek rolcu konumunda 😃
Onu birazdan geri veririz baska ulaşan zor sanki 😂Kara geciren dersek
Aslında ben roll konusun da şakacıyım istemiyorum başkasının parası ile oynarken daha çok strese sokuyor bir kere denedim ağzım yandı 10 gün önce bir arkadaş verdi roll parası o kadar çok hakaret etti ki daha da almam çekiliş çıkarsa şansımıza öyle bakarız yolumuza@butragueno beni zarara koymayan tek rolcu konumunda 😃
Bol bol şanslarAdım 1 Bol şanslar 🤞
Tmmdır bol sanslarReis anlık burda olana seciyoz burda ol yaptırırız
Hahahah 😃Dost bu videoyla cevap vermek istiyorum sana
Bol şanslarAdım 1 Bol şanslar 🤞
Herkesten alınmaz dost zaten bu konuda haklısın ama adam iki aydır takip ediyorum gönlü zengin biri muhhabet için yapıyor helal olsun derim ne diyimAslında ben roll konusun da şakacıyım istemiyorum başkasının parası ile oynarken daha çok strese sokuyor bir kere denedim ağzım yandı 10 gün önce bir arkadaş verdi roll parası o kadar çok hakaret etti ki daha da almam çekiliş çıkarsa şansımıza öyle bakarız yolumuza
Bol sansAdım 1 Bol şanslar 🤞
Yok be ben oyle biri değilim dost, forumdakiler tanır beni , oyle muamele asla yapmam beni tanisan bilirsin dostAslında ben roll konusun da şakacıyım istemiyorum başkasının parası ile oynarken daha çok strese sokuyor bir kere denedim ağzım yandı 10 gün önce bir arkadaş verdi roll parası o kadar çok hakaret etti ki daha da almam çekiliş çıkarsa şansımıza öyle bakarız yolumuza
bu filmin sonu şu şekil bitio 😀Dost bu videoyla cevap vermek istiyorum sana
ya sizin aranızda belli bir sohbet oluşmuş sorun yok ben o gün tanıdım adamı hatta da ettik ama iyi oldu ağzımız yandı burdan desteklemek de güzelHerkesten alınmaz dost zaten bu konuda haklısın ama adam iki aydır takip ediyorum gönlü zengin biri muhhabet için yapıyor helal olsun derim ne diyim