Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BLACKROSE | Herkese Özel Aktif Bireysel Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdinc414184

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,613
502
113
@butragueno beni zarara koymayan tek rolcu konumunda 😃
Aslında ben roll konusun da şakacıyım istemiyorum başkasının parası ile oynarken daha çok strese sokuyor bir kere denedim ağzım yandı 10 gün önce bir arkadaş verdi roll parası o kadar çok hakaret etti ki daha da almam çekiliş çıkarsa şansımıza öyle bakarız yolumuza

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,760
2,414
113
Aslında ben roll konusun da şakacıyım istemiyorum başkasının parası ile oynarken daha çok strese sokuyor bir kere denedim ağzım yandı 10 gün önce bir arkadaş verdi roll parası o kadar çok hakaret etti ki daha da almam çekiliş çıkarsa şansımıza öyle bakarız yolumuza
Herkesten alınmaz dost zaten bu konuda haklısın ama adam iki aydır takip ediyorum gönlü zengin biri muhhabet için yapıyor helal olsun derim ne diyim

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,607
113
Yok be ben oyle biri değilim dost, forumdakiler tanır beni , oyle muamele asla yapmam beni tanisan bilirsin dost

Erdinc414184

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,613
502
113
Herkesten alınmaz dost zaten bu konuda haklısın ama adam iki aydır takip ediyorum gönlü zengin biri muhhabet için yapıyor helal olsun derim ne diyim
ya sizin aranızda belli bir sohbet oluşmuş sorun yok ben o gün tanıdım adamı hatta da ettik ama iyi oldu ağzımız yandı burdan desteklemek de güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...