- 34,248
- 16,940
- 113
Mal mke şimd grdüm son pere 20 farkla girmiş eşşekler normaldir baskette bi halt olmaz bunlardanBende etmiyom da 20 farkta yemezsin la son ceyrek ama yenebilir bak gör
Mal mke şimd grdüm son pere 20 farkla girmiş eşşekler normaldir baskette bi halt olmaz bunlardanBende etmiyom da 20 farkta yemezsin la son ceyrek ama yenebilir bak gör
La 94 92 di en son sayi silinmis falan 93 94 olmusMal mke şimd grdüm son pere 20 farkla girmiş eşşekler normaldir baskette bi halt olmaz bunlardan
Tamam dostKanka forumdakilerinde emegi var sağlam olsun, rol devam etsin
futbolda geriden gelip alırız baskette veririz altın kural 😀La 94 92 di en son sayi silinmis falan 93 94 olmus
Inanilmaz harbiden inanilmaz 20 sayidanda vermezsin maçı. Nba degil burasi vay beLa 94 92 di en son sayi silinmis falan 93 94 olmus
son per asları cıkarıp sovmenlik yapmış iyi olmuş 😀Inanilmaz harbiden inanilmaz 20 sayidanda vermezsin maçı. Nba degil burasi vay be
Boyle alırlar başını 😃son per asları cıkarıp sovmenlik yapmış iyi olmuş 😀
Dep ama iyi takim fransa takimi sasirdim ben zaten ilk 3 per fark yemesine dep üst almistik zatenInanilmaz harbiden inanilmaz 20 sayidanda vermezsin maçı. Nba degil burasi vay be
Mal la ama en buyuk mallik bizimkilerde bu sene bir maci 11 sayidan mi ne son 1.30 dkda verdiler görsen top cikaramiyorlarson per asları cıkarıp sovmenlik yapmış iyi olmuş 😀
Bol sansAdım 3 umarım hedefe ulaşırız bol şanslar
Bol bol şanslar dostAdım 3 umarım hedefe ulaşırız bol şanslar
Bol sans ev ters takim ama fener kaliteli keske yari alsaydinAdım 3 umarım hedefe ulaşırız bol şanslar
Bol şanslarAdım 3 umarım hedefe ulaşırız bol şanslar
Takip ediyorum ev bu sezon çok kötü bakalım hayırlısı ilk çeyrekten bitirelim dedim olursaBol sans ev ters takim ama fener kaliteli keske yari alsaydin
Atması lazım kankabol şans fener 3 fark yememesimi lazım