- 1,613
- 502
- 113
oooo reşs hoş geldin nerelerdesin senSelam dostlar cemiyeti üyeleri
oooo reşs hoş geldin nerelerdesin senSelam dostlar cemiyeti üyeleri
Aynen ben talibim uygun görürsenizReis daha once hic yapmayanlarda bi yapsın
Valla baskette oynamadigim takim yoktur herhalde her takim hakkinda az cok fikrim var şansta yanimizda olunca oldu diyelimSen iyi basardin he
As dost hgSelam dostlar cemiyeti üyeleri
Hoşbuldum dost iyi diyelim iyi olsunA.s kardes h geldin nbr nasilsin
Kac yapdin sen kac dafitttinValla baskette oynamadigim takim yoktur herhalde her takim hakkinda az cok fikrim var şansta yanimizda olunca oldu diyelim
Kotuyum[
Hoşbuldum dost iyi diyelim iyi olsun
Sen nasılsın
Silindi dmler ben kazandigimda yapmistin sanki bu suprizlerden voleybol valla bu kadar hatirlamam kötü bisey ama öyleValla hatırlamıyorum yaptinmi ki şimdi bende şüpheye düştüm dm gecmisine bakıyorum da göremedim black hatırlar ama yapmsiimdir
Kurallar ayni dost 1k yapican 400 senin 2 kisiye 100 ve blackrose 400Kac yapdin sen kac dafitttin
Niye dost hayırdırKotuyum
Kıyakmış walla. Daha öncede hiç yapmadım şimdi daha cok talibim 😍😍Kurallar ayni dost 1k yapican 400 senin 2 kisiye 100 ve blackrose 400
başlangıç limiti ne ustaKurallar ayni dost 1k yapican 400 senin 2 kisiye 100 ve blackrose 400
Sen soyluyorsan kendime inanmam sana inanırım dostSilindi dmler ben kazandigimda yapmistin sanki bu suprizlerden voleybol valla bu kadar hatirlamam kötü bisey ama öyle
Müsaitim reis uygun görürsenReis daha once hic yapmayanlarda bi yapsın
Birazdan kafa dagitirsinKotuyum
Ilk mesajda hersey. Var la bakin azbaşlangıç limiti ne usta
De hadi basla iyi olKotuyum
Yetkili olmuşIlk mesajda hersey. Var la bakin az
Soylenecek gibi degil dostlarimNiye dost hayırdır